Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Nen Déu) Després de gairebé dos anys molt estressants per a totes les persones de la seva residència a Tiana, la Fundació Nen Déu té un repte: garantir la seguretat de tots els residents i, a la vegada, poder oferir-los el millor estiu possible. Per això, presenten la campanya de captació de fons “Regala estiu”.

La Fundació Nen Déu és una de les entitats socials que s’ha vist obligada a fer un gran esforç humà i econòmic per a poder continuar oferint un servei de qualitat adaptat als protocols de seguretat a cada moment de la pandèmia. Aquesta crida a la societat té com a objectiu aconseguir recursos per a poder oferir un estiu ple d’activitats de lleure, que garanteixin el treball per a la seva autonomia personal, la motricitat, la relació amb l’entorn i altres aspectes per a les persones residents sense oblidar les mesures de seguretat.

La Fundació Nen Déu no abaixa la guàrdia i continua fent front a aquesta situació sanitària de manera directa a la Residència, sense enregistrar cap cas de Covid-19 entre els seus residents des del començament de la pandèmia. Ningú ha de quedar enrere aquest estiu i, per això, la Fundació Nen Déu necessita la solidaritat de tothom.

Les aportacions es poden fer a través de: https://www.migranodearena.org/ca/repte/regala-verano al número de compte: ES79 2100 0615 8602 0024 7366 o a través de BIZUM al codi d’organització 01412

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.