Vés al contingut
Catalunya Religió

(Fundació Nen Déu) La Fundació Nen Déu, que treballa a Barcelona des de l’any 1892 i que ofereix educació, assistència i atenció especialitzada a persones amb discapacitat intel·lectual, comença la campanya de captació de fons “Jo Prioritzo”, per a finançar material sanitari per a les persones ateses a la seva llar-residència a Tiana i els professionals que les cuiden i així poder continuar prioritzant la seva salut.

La Fundació Nen Déu és una de les entitats socials que s’ha vist obligada a fer un gran esforç humà i econòmic per a poder continuar oferint un servei de qualitat adaptat als protocols de seguretat actuals. Aquesta crida a la societat busca aconseguir recursos per a poder finançar el material sanitari necessari per a l’atenció directa d’aquestes persones amb discapacitat que no poden abraçar, ni rebre abraçades.

Amb altres tres centres dedicats a persones amb discapacitat tancats, la Fundació Nen Déu continua fent front a aquesta situació molt difícil de manera presencial i directa a la Residència i de manera telemàtica amb els nens i nenes de l’Escola d’Educació Especial, el Centre d’Atenció Especialitzada i el Taller Ocupacional. Ningú ha de quedar enrere i per això la Fundació Nen Déu necessita de la solidaritat de tothom.

La Fundació Nen Déu és una fundació benèfica de l’Església Catòlica constituïda l’any 1892 i desenvolupa una intensa tasca d’assistència, educació i atenció a persones amb discapacitat al llarg de la seva vida, afavorint el seu desenvolupament físic, psíquic i espiritual.

Temàtica
Territori
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.