Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Mambré) Aquest dimecres dia 27 de febrer, la Fundació Mambré va signar la compra de 8 pisos en règim de propietat temporal per 75 anys gràcies a l’acord entre l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Institut Català de Finances  que permet que entitats socials sense ànim de lucre accedeixin a una línia de préstec en condicions preferents per a la comprar d’habitatges per a destinar-los a lloguer social.

La Fundació Mambré, neix l’any 2007 de la mà d’Arrels Fundació, l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, Assis Centre d’Acollida i la Companyia de les Filles de la Caritat,  amb la missió d’acompanyar a les persones sense llar en la seva lluita per accedir a un habitatge digne i per la inserció social i laboral.

Actualment la Fundació gestiona 225 habitatges situats majoritàriament a l’àrea metropolitana i en règim de lloguer i atén anualment  a més de 650 persones. Per tal d’anar ampliar el parc d’habitatge, la Fundació també rehabilita habitatge que actualment es troba en desús per tal de retornar-lo a la seva funció principal: ser una llar.

El repte de facilitar l’accés a un habitatge digne a les persones més vulnerable ha portat  Mambré a obrir noves vies de captació d’habitatge, com és la compra, i d’aquesta manera garantir major estabilitat a les persones ateses.