Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Fundació Comtal) Un any més, la Fundació Comtal impulsa la campanya solidària de Nadal per a que infants, joves i famílies sense recursos visquin el Nadal amb il·lusió independentment de la situació familiar i/o econòmica que tinguin a casa. L’objectiu és aconseguir que els seus somnis de futur es puguin fer realitat i poder, entre tots i totes, ajudar-los a allunyar-se de l’exclusió social i la pobresa.

Per aconseguir-ho, llancen una crida a empreses, escoles i particulars perquè donin, s’impliquin mitjançant tres opcions. D’una banda el finançant sortides d’oci educatiu, d’altra banda la recollida d’aliments perdurables, destinats a joves sense suport familiar que viuen a l’àrea residencial de l’entitat i als tallers i cursos de cuina saludable que organitzen per a infants, joves i famílies. Una darrera forma de participació és la recollida de regals i jocs lúdics, nous i sense embolicar, que es repartiran en la celebració de la festa dels Reis.

L’any 2018, 24 escoles, empreses i organitzacions van participar en la campanya solidària de Nadal de la Fundació Comtal. Més de 65 persones, a títol individual, van portar aliments, regals i col·laborar econòmicament. Aquestes aportacions solidàries van beneficiar a 130 infants, adolescents i joves.