Vés al contingut
Catalunya Religió dg. 15/11/2015

(CR) "Com pot ser que el cor de l'home pugui idear i realitzar actes tan horribles, que han assolat no només a França sinó també al món sencer?". És la pregunta que es formulava en veu alta el papa Francesc aquest migdia durant l'Angelus i que també es fa tanta gent després dels atemptats de París.

Francesc ha repetit una vegada més que davant l'odi i la violència "només es pot condemnar la inqualificable ofensa a la dignitat de la persona humana". "Desitjo tornar a afirmar amb vigor que el camí de la violència i l'odi no resol els problemes de la humanitat! I que utilitzar el nom de Déu per justificar aquest camí és una blasfèmia!", a afirmat.

A més dels condol a tots els afectats i a tots els ciutadans, des de la finestra de la Plaça de Sant Pere del Vaticà el papa ha fet una crida a l'oració: "Confiem a la misericòrdia de Déu les víctimes inermes d'aquesta tragèdia. Que la Verge Maria, Mare de la misericòrdia, susciti en els cors de tots pensaments de saviesa i propòsits de pau. Demanem-li a ella protegir i vetllar sobre l'estimada Nació francesa, la primera filla de l'Església, sobre Europa i sobre el món sencer".

Aquesta condemna se suma a les declaracions que ja va fer dissabte.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.