Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Terrassa) Francesc Llonch ha estat nomenat nou Director General de Càritas Diocesana de Terrassa pel bisbe Josep Àngel Saiz aquest dimarts 2 de juliol. 
Substitueix en el càrrec a en Salvador Obiols , que va ser nomenat l’octubre del 2012 al mateix temps que es va crear l’estructura diocesana de Càritas. Al llarg d’aquests anys Obiols, juntament amb l’equip de col·laboradors, professionals i voluntaris de Càritas, ha consolidat l’estructura diocesana de la institució i ha potenciat el seu treball. En aquests set anys de dedicació intensa s’ha inaugurat la seu de Càritas Diocesana a la ciutat de Sabadell (2014), s’ha creat l'empresa d’inserció laboral APASOMI (2015), l’Observatori de la Realitat Social (2017) i s’ha celebrat el cinquè aniversari de la creació de Càritas Diocesana en el marc de la Jornada Mundial del Pobre (2018).
En la reunió del Consell Diocesà de Càritas celebrada el dia 2 de juliol el bisbe ha agraït la dedicació d'Obiols com a primer Director General de Càritas Diocesana i el seu valuós servei a la  pastoral diocesana en aquest àmbit fonamental de la missió de l’església i que constitueix un dels seus rostres més propers a la nostra societat.
Francesc Llonch va néixer a Castellar del Vallès l’any 1947. És enginyer tèxtil i s’ha dedicat professionalment com a empresari en aquest sector. Entre els anys 1994 i 1998 va ser president del Gremi de Fabricants de Sabadell i membre de la junta i comitè executiu de Foment del Treball. Ha estat conseller de la companyia d’aigües de Sabadell CASSA i actualment és patró de la Fundació per la Indústria i membre de la Junta de Texfor.