Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Maristes) Durant aquest estiu, animadors dels moviments juvenils maristes CMS (Centre Marista d’Escoltes) i Fajmacor (Federació d’Associacions Mà oberta-Cor Obert), així com altres joves han dedicat el seu temps a formar-se per poder seguir fent el seu servei com a educadors i educadores en el lleure.

Del 20 al 31 d’agost ha tingut lloc el curs de monitors/es de lleure a Barcelona, als espais de l’escola Maristes Sants-Les Corts. Han estat dues setmanes intenses de formació en pedagogia, psicologia, recursos i tècniques d’animació, educació ambiental, educació per a la salut i moltes altres matèries relacionades amb la tasca d’un educador/a en el lleure.

Que els animadors i animadores dediquin temps a formar-se és essencial per poder seguir fent el seu servei com a educadors i educadores en el lleure. D’aquesta manera, marxen a casa amb un seguit d’aprenentatges que podran aplicar en la missió que tindran encomanada. Sobretot, amb la reflexió centrada en l’infant i el jove, el motiu de la nostra tasca.