Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) El XIX Festival de Música de Tardor, Orgues de Ponent i del Pirineu 2017 arribarà el proper divendres a la nostra diòcesi. En concret, amb un concert a càrrec de l’organista alemany Eberhard Lauer i que serà el sisè del certamen, que va començar el passat 3 de setembre a Queralbs.

Amb aquestes actuacions, l’Associació Amics de l’Orgue de les Comarques de Lleida vol apropar aquest instrument a la ciutadania i s’ha convertit en un referent dins del panorama musical de Ponent.

Eberhard Lauer actuarà a l’església parroquial de Sant Llorenç el 20 d’octubre a les 20.30 hores i oferirà un programa amb peces de Dietrich Buxtehude i de Bach. Aquesta mateixa església serà l’escenari d’un altre concert inclòs en aquest festival el 15 de desembre a les 20.30 hores. En aquest cas actuaran la soprano Maria Altadill i  Miquel González, professor d’orgue del Conservatori de Lleida i “alma mater” d’aquest festival.

Dels 15 concerts previstos, dos més se celebraran a la nostra diòcesi, en concret el diumenge 12 de novembre a la parròquia de Les Borges Blanques (12.15h) i a la de Torres de Segre (18h) respectivament. En aquest cas, amb els mateixos intèrprets: Joan Garcia Gomà, baríton i Pau Riuró, organista de la Basílica de Santa Maria de Castelló d’Empúries.