Vés al contingut
Catalunya Religió
ferran-puig
Fotografia: Opus Dei.

Opus Dei El gran canceller de la Universitat Pontifícia de la Santa Creu i prelat de l'Opus Dei, Fernando Ocáriz, ha nomenat el sacerdot català Ferran Puig com a nou rector de la universitat per al quadrienni 2024-2028. Puig prendrà possessió del nou càrrec el pròxim 1 d'octubre del 2024. Fins ara, el rector de la Universitat Pontifícia de la Santa Creu era Luis Navarro

Nascut a Terrassa el 1968, Puig és prevere incardinat a la prelatura de la Santa Creu i l'Opus Dei des del 2004. Doctor en Dret Privat per la Universitat de Barcelona i la Universitat de Girona, i en Dret Canònic i Teologia Dogmàtica per la Pontifícia Universitat de la Santa Creu. És autor de nombroses contribucions i articles en revistes especialitzades sobre temes de dret canònic, organització i govern de les realitats i estructures eclesiàstiques com la cúria romana, la sinodalitat, el ministeri episcopal  o la vida consagrada.

Ferran Puig, degà de la Facultat de Dret Canònic i professor de Dret d'Organització i Govern de l'Església, prendrà possessió del càrrec al començament del curs acadèmic vinent, l'1 d'octubre de 2024, dia en què a més es commemorarà el 40è aniversari de la fundació de la universitat i es jubilarà l'actual rector, el professor Luis Navarro, que porta al càrrec des del 2016.

Filosofia, teologia i comunicació isntitucional

La Universitat Pontifícia de la Santa Creu és una institució universitària situada a Roma, inaugurada el 15 d'octubre del 1984 que està a càrrec de la prelatura de la Santa Creu i Opus Dei. S'hi imparteixen ensenyaments eclesiàstics de les llicenciatures de filosofia i teologia i, actualment, també s'hi estudien les llicenciatures de Dret Canònic i Comunicació institucional.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.