Vés al contingut
Catalunya Religió dt. 14/09/2021

(Càritas Catalunya) La Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i Càritas Catalunya han signat un acord de col·laboració per a realitzar accions conjuntes en l’àmbit esportiu, social i cultural, per donar suport als programes de Caritas Catalunya i visibilitzar el caire solidari de les activitats de FEEC i de les entitats que la conformen.

Aquest acord arriba després d’algunes campanyes conjuntes de caràcter solidari entre les dues entitats els darrers mesos. L’última acció que es va realitzar entre la FEEC i Càritas Catalunya va ser la de la venda de mascaretes del centenari de la FEEC, on els beneficis que es van aconseguir van anar destinats a accions de la mateixa Càritas.

L’acord l’han signat el president de la FEEC, Jordi Merino i el president de Càritas Catalunya, Francesc Roig. Tots dos han coincidit en la importància d’acords com aquests en aquesta època difícil per a poder realitzar diferents accions solidàries per aquells que més ho necessiten.

Algunes de les accions que queden contemplades a l’acord són la col·laboració com ja és habitual entre les dues entitats per a la Caminada Solidària, la participació en ponències de sensibilització relacionades amb l’esport i els hàbits saludables de la muntanya, possibilitat d’integrar les persones ateses per les Càritas de Catalunya, sobretot joves, en les activitats esportives de la FEEC i les seves entitats. L’acord s’ha signat per un any amb opció a pròrroga de forma anual.

 

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.