Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Per saber-ne més

Enllaços relacionats

(FEDAC) La FEDAC ha posat en marxa una campanya de suport a les famílies dels seus alumnes que estan patint de manera més agreujada la crisi del coronavirus. Molts pares i mares d’alumnes han transmès a les escoles de la FEDAC el seu neguit després de veure com han perdut la feina o han hagut d’aturar la seva activitat laboral. Són moltes les famílies que no podran atendre els seus fills a l’estiu, ja que saben que hauran d’estar treballant.

Davant la incertesa i l’excepcionalitat, FEDAC ha habilitat una recollida de donatius per donar suport a les famílies a fer front a les despeses alimentaries, de subministraments bàsics (aigua, electricitat, gas i internet) i el pagament del casal d’estiu. Actualment la campanya ja ha recollit 5.366€ i el portal web segueix obert per tal de rebre nous donatius. 

Una comissió formada per mestres, famílies i un membre de l’equip de titularitat de la FEDAC s’encarrega d’atendre les peticions que arriben des de les escoles, un cop aquestes han detectat les famílies susceptibles de rebre ajuda.