Vés al contingut
Catalunya Religió ds. 10/10/2015

(Família del Pare ManyanetEl proper dissabte dia 17 l'ONG Manyanet Solidari dels Fills de la Sagrada Família, la família del Pare Manyanet, convoquen la setena jornada bianual sobre matrimoni i família. L'acte tindrà lloc al col·legi Pare Manyanet de Les Corts a Barcelona i coincideix amb el debat del sínode sobre la família.

Es tracta d'una convocatòria oberta i enguany la reflexió serà al voltant dels pares i adolescents, i la transmissió de la fe en la família. Amb l'objectiu de saber-los afrontar d’una manera natural i creativa, han convidat els professors Carles Alsinet en l’àmbit de pedadogia i sociologia i en Xavier Morlans en l’àmbit de l’acompanyament de laics en la fe. Els títols de les xerrades donen pistes per on aniran: 'Enhorabona tens un fill adolescent' i 'El cinema com a eina de transmissió de la fe en família'.

El pare Emili Berbel és qui coordina la jornada. Hi haurà possibilitat de compartir la fe en l’eucaristia i també quedar-se a dinar, apuntant-s'hi prèviament apuntat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.