Vés al contingut
Catalunya Religió

(Bisbat de Lleida) Aquest dijous s'inaugura una mostra solidària a la Sala Montsuar l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Es tracta de l'exposició 'Art x la dignitat', que aplega obres d’Amadeu Bonet creades durant el 2014 amb la finalitat de col·laborar en el projecte dels Habitatges Socials del Seminari. L'exposició restarà oberta al públic fins el 7 de setembre.

Amb el lema “Suma-t’hi i serà possible”, un vídeo acompanyarà l’exposició i explicarà l'origen i la situació actual del projecte dels habitatges socials. La iniciativa també vol oferir una mostra d'art que conté més de 100 peces i que es presenta en dos formats: imatge digital impresa sobre tela de 80x60 (algunes de 60x60) cm o bé sobre làmines de cartolina de 550gr de 40x50cm (algunes de 40x40) que són obres signades i seriades. També acompanyen les pintures digitals algunes escultures que són obres úniques.

L’Amadeu Bonet i Boldú treballa com a professor de tecnologia a l’Institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques i conrea diferents camps de l’art tals com l’escultura, la pintura, el mosaic, el disseny gràfic, la fotografia o la ceràmica.

El valor de cada peça es troba en el catàleg i per tal d’obtenir alguna d’aquestes peces cal fer-ho a canvi d’un donatiu pel Projecte dels Habitatges Socials Seminari Lleida. Del valor de cada obra, el 80% anirà destinat al projecte del Habitatges Socials.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.