Vés al contingut
Catalunya Religió

(Centre Sant Jaume) El 8è Sopar de Llenties Solidàries s’ha convertit ja en rutina per als 369 comensals que ahir van tornar a participar en aquesta Festa de la Solidaritat a benefici del Centre Sant Jaume.

Un any més i gràcies a l’esforç de l’Escola Jesuïtes Sarrià –Sant Ignasi, l’AMPA, l’Associació d’Antics Alumnes, l’empresa ROCA i una cinquantena de voluntàries i voluntaris, l’entitat ha pogut recaptar 13790 euros que destinarà als diferents projectes que porta a terme a Badalona.

Aquest any, el Sopar ha girat al voltant de #rutines, una campanya recentment impulsada pel Centre Sant Jaume per explicar el seu projecte de Centre Obert.

De la decoració, se’n van encarregar els cursos de 1r i 2n PIN que van omplir els passadissos de l’Escola amb els dibuixos de les seves #rutines preferides.

El moment més emotiu del vespre el va protagonitzar Baltasar Moreno 'Barti' i la seva família, molt vinculada des de fa anys al Centre Sant Jaume. Nascut al barri de Sant Roc, 'Barti' va explicar als convidats i convidades com li va canviar la vida el seu pas per l’entitat; un testimoni que també es pot visualitzar en aquest vídeo de la campanya.

La vuitena edició del Sopar de Llenties Solidàries ha comptat, entre d'altres, amb la presència del director de Jesuïtes Educació, Enric Masllorens; el director de l'escola Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi, Josep Maria Ramon; el president de l'AMPA, Josep Guàrdia; el delegat de la Companyia de Jesús a Catalunya, el jesuïta Llorenç Puig; la coordinadora del sector social a Catalunya, Maria del Carmen de la Fuente; el coordinador de l'Àrea de Menors del sector, el jesuïta Higinio Pi; el director de La Fundació La Vinya, Xavi Loza; així com el president del patronat, Jaume Boadas i la resta de membres.

El primer sopar de Llenties solidàries es remunta a l’any 2013 i va néixer com una iniciativa de la comunitat educativa a favor de la principal obra social de l'escola, el Centre Sant Jaume; una entitat sense ànim de lucre que des de 1997 treballa per a l’educació integral d’infants, joves i famílies de Badalona en risc d’exclusió social o en situación d’alta vulnerabilitat.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.