Vés al contingut

notícies relacionades

Carles Amengual: “Em vaig aprendre de memòria la vida glossada de Ramon Llull”

(Josep Gordi –CR) En Carles Amengual va néixer al poble de Selva, a Mallorca, i és una persona dotada d’una gran curiositat per la muntanya, les llengües i el coneixement. Només cal esmentar que és llicenciat en Medecina, Biologia, Humanitats, Estudis d’Àsia Oriental i en Ciències Religioses. Amb ell hem conversat asseguts en un banc del bosc de can Veire de Gallecs. És una nova entrevista de la col·lecció Natura Sagrada.

Mans Unides: “El tràfic de persones, una de les pitjors formes d'esclavitud”

(Mans Unides) Néixer en una llar pobra i en una família monoparental, pertànyer a una minoria ètnica, a una família desestructurada són alguns exemples dels múltiples factors que poden afavoreixen situacions de tràfic. Ho recorda Mans Unides amb motiu del Dia Mundial contra el Tràfic de Persones, aquest dijous 30 de juliol.

El jesuïta que va entrar a la Ciutat Prohibida

(Jesuïtes) La Casa Àsia de Barcelona va acollir, el passat 13 d'abril, l'acte de presentació de l'Any Diego de Pantoja, que commemora el 400 aniversari de la mort d'aquest jesuïta pioner de l’intercanvi entre Xina i Occident. Va ser un dels col·laboradors més propers del també jesuïta Matteo Ricci, i l’únic jesuïta espanyol que va accedir, l’any 1601, a la cort de l’emperador de la dinastia Ming, Wan Li.

L'Escola Pia estreny llaços amb la comunitat xinesa

(Escola Pia) La Fundació Educativa Xinesa i l’Escola Pia han signat aquest dimecres un conveni de col·laboració per afavorir l’aprenentatge de la llengua xinesa. L'acte ha tingut lloc a la seu de l'Escola Pia de Catalunya on el secretari general de les Institucions Educatives, Joan Vila, ha firmat com a representant d'aquesta institució educativa.

panoràmica

Veure la fe