Vés al contingut

notícies relacionades

Omella reitera la demanda d'una societat "més unida, més lliure i més justa" per la Mercè

(Jordi Llisterri –CR) L'arquebisbe Joan Josep Omella ha presidit aquest dissabte la seva primera missa de la Mare de Déu de la Mercè. I ho ha fet pronunciant una homilia en sintonia amb les que s'havien sentit en anys anteriors, amb un to pastoral i social. La preocupació per una església jove i amb empenta, la demanda de polítiques de suport a les famílies, i la crida als governats a treballar pel bé comú.

Salesians Rocafort, celebració de 125 anys educant per a la vida

(Salesians)  “Ara fa 125 anys, una dona barcelonina de personalitat remarcable i origen Xilè, doña Dorotea de Chopitea, i uns homes visionaris, recolzant-se mútuament en els seus propòsits d’ajudar el jovent més pobre i necessitat, varen fundar aquesta casa salesiana. Des del principi ha volgut estar al servei dels fills de les classes populars, essent per a ells una casa que acull, una escola que educa per a la vida, una par

Joan Carrera, el bisbe que trobem a faltar

(Jordi Llisterri –CR) La presentació de la biografia del bisbe Joan Carrera aquest dijous al Palau de la Generalitat va tornar a mostrar el seu triple compromís: amb l’Evangeli, amb els pobres i amb la catalanitat. Una triple dimensió que van destacar totes les intervencions de l’acte.

“La Barcelona Màgic Line és una explosió de solidaritat ciutadana gràcies a la credibilitat de Sant Joan de Déu”

(Sant Joan de Déu) El Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona ha acollit aquest dilluns la presentació de la segona edició de la Barcelona Magic Line (BML), la caminada solidària de Sant Joan de Déu. Xavier Trias, alcalde de Barcelona, ha destacat la “credibilitat que genera Sant Joan de Déu” com a clau de l’èxit de la caminada solidària, alhora que ha convidat als barcelonins a participar-hi.

Veure la fe