Vés al contingut

notícies relacionades

Nou canal a Telegram de Catalunya Religió

(CR) Telegram és una aplicació de missatgeria instantània que disposa de canals públics que permeten a l’usuari, per exemple, seguir temes d’actualitat. Des d’ara Catalunya Religió disposa d’un canal informatiu en aquesta aplicació, que és gratuïta i està feta amb programari lliure. Com funciona? Només cal que us uniu al canal, amb l’avantatge que la resta de membres no podran veure el nom ni el número de qui s’hi ha apuntat. Tampoc us podran enviar missatges privats.

Llegir tota la Bíblia gràcies a WhatsApp? El repte d’any nou de les jerònimes

(Roger Vilaclara –CR) “Tothom pensa que la Bíblia s’ha de llegir un cop a la vida, però, si t’hi poses sol sense saber per on començar, és fàcil abandonar”, explica la germana Pilar Abellan. Per aquest motiu les monges jerònimes del Monestir de Santa Maria de Refet d’Artesa de Segre proposen llegir la Bíblia en un any i en comunitat a través de WhatsApp. Una iniciativa que han començat aquest 2021 amb la participació de 240 persones i que ja preparen per continuar el 2022. 

L’arquebisbat de Tarragona posa en marxa un canal informatiu per Whatsapp

(Arquebisbat de Tarragona) En l’inici del nou curs, l’arquebisbat de Tarragona, a través del departament de comunicació iobre un nou canal d’informació per WhatsApp amb l’objectiu de fer arribar amb més facilitat continguts destacats de l’arxidiòcesi com ara el Full diocesà, la revista Església de Tarragona, comunicats i d’altres informacions rellevants.

Nou servei de WhatsApp de Catalunya Religió

(CR) Nou servei informatiu de Catalunya Religió. A partir d’ara podeu ser els primers a rebre les principals notícies a través d’un llista informativa de WhatsApp. Un nou canal de comunicació per seguir l’actualitat religiosa i per facilitar que la compartiu amb altres persones. Des de llista de WhatsApp de Catalunya Religió s’enviaran al vostre mòbil de manera immediata les informacions imprescindibles de cada setmana. També rebreu l’edició setmanal en PDF per poder-la compartir.

panoràmica

Veure la fe