Vés al contingut

notícies relacionades

hospital-trobada-campanya-2022

Hospitals de Campanya del món es troben a la parròquia de Santa Anna de Barcelona

VICTÒRIA MOLINS –CR | La parròquia de Santa Anna - Hospital de Campanya de Barcelona acull aquesta setmana la trobada internacional d'esglésies Hospital de Campanya. Al llarg de tota la setmana s'organitzen xerrades, taules rodones, i sessions de treball sobre el treball de les parròquies amb persones en situació de pobresa. Entre els actes, hi tindrà lloc aquest dijous la tercera edició de la Tribuna Joan Carrera amb l'arquebisbe de Lima, Carlos Castillo. 

L’acollida, a l’ADN de la vida religiosa

(Montse Punsoda –CR) L’esclat de la guerra a Ucraïna ha desplegat un mantell de solidaritat i acollida al voltant d’occident. D’un dia per l’altre, moltes llars familiars han obert les portes als refugiats ucraïnesos que, a poc a poc, arriben buscant pau i seguretat. En aquesta línia, la mateixa Unió de Religiosos de Catalunya va fer una crida a les famílies religioses per tal “d’ajudar i donar resposta des de les seves possibilitats d’acollida”.

Victòria Molins: "Per què hem de posar normes a la fe?"

(CR) La religiosa teresiana Victòria Molins i l’escolapi Jordi Vilà han estat els ponents de la sessió ‘Ponts entre diferents formes de viure la fe’ organitzada per l’associació Cristianisme al Segle XXI. La sessió telemàtica ha tingut lloc aquest dissabte i ha estat conduïda per Josep Busquets. 

Aquest dimarts Victòria Molins al club de lectura

(CR) El club de lectura de Catalunya Religió, Amb fe de llibres, organitza aquest proper dimarts 1 de juny a les 18 h la seva segona sessió amb el comentari del llibre Els secrets de la badia, de Victòria Molins.

Estabilitzant vides durant tres mesos de confinament, el nou llibre de Victòria Molins

(Glòria Barrete –CR) L’estat d’alarma va paralitzar-ho tot en qüestió d’hores. Confinament estricte, feines aturades, comerços tancats, inclús les parròquies van haver de tancar portes. L’hospital de campanya de Santa Anna de Barcelona no va ser una excepció. Tot i que el tancament de portes va durar ben pocs dies en el seu cas. Una cua immensa de persones al carrer Santa Anna i ben entrat Portal de l’Àngel esperant el seu torn es va fer visible en els mitjans de comunicació.

Quatre autors feliciten el Sant Jordi des de casa

(CR) Quatre autors de les novetats de l’Editorial Claret feliciten aquest any des de casa la diada de Sant Jordi. Josep Roca i Joan Soler, Picanyol, Victòria Molins, i Jesús Ballaz i Mercè Tous, que aquest any porten llibre de testimonis, valors i novel·la.

Javier Fesser, Premi de Cinema Espiritual de Catalunya, "fer cinema des de l'amor"

(Glòria Barrete –CR) El II Premi de Cinema Espiritual de Catalunya, atorgat per la Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat, en el marc de la XVI Mostra de Cinema Espiritual, l'ha rebut aquest dijous al vespre a la Sagrada Família el cineasta, guionista i publicista madrileny Javier Fesser, per la seva contribució humanística a través del cinema.

recull de notícies

Veure la fe