Vés al contingut

notícies relacionades

Avança la construcció del nou centre internacional Santa Clara a Vic

(Direcció General d'Afers Religiosos) El director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, ha estat aquest dimarts a Vic per conèixer de primera mà l’evolució de les obres en curs a l’antic convent de Santa Clara. El projecte que promou l’associació Seminari del Poble de Déu (SPD) vol rehabilitar i reconvertir les edificacions existents en el futur Centre Santa Clara, un centre internacional de pensament i recerca de l’ésser humà, inspirat en l’espiritualitat cristiana i la catalanitat.

La Quaresma també es pot viure en família

(Claretians) Com cada any la Casa d’Espiritualitat Claret de Vic organitza una la trobada- recés familiar de Quaresma. Aquesta edició, de 8 i 9 de març, tindrà com a fil conductor «La Sal de la Vida». S’utilitzarà una metàfora culinària, concretament un concurs de cuina fictici, per engrescar petits i grans a oferir alegria i llum al seu voltant.

Els claretians coordinen les seves entitats internacionals de solidaritat a Vic

(Claretians) La Trobada de JPIC i Solidaritat ha aplegat a Vic una quarantena de participants, entre claretians i laics, representant les diferents províncies i delegacions d'aquesta Congregació. La trobada, que va començar aquest dilluns, està organitzada per la Prefectura d’Apostolat, el secretariat general de JPIC i la Procura Missionera.

Vic acull dues trobades mundials de referència per al futur dels Claretians

(Claretians) Des del dilluns 20 de gener, i fins el dijous 30, es reuneix el Govern General amb els 33 Superiors Majors de la Congregació a la capital d’Osona, i lloc fundacional de la Congregació. Els Superiors Majors provenen d’arreu: deu d’Europa, deu d’Amèrica; vuit d’Àsia, i cinc d’Àfrica.

panoràmica

Veure la fe