Vés al contingut

notícies relacionades

joves-com-son

Què esperen els joves catalans de la JMJ?

CR / LISBOA | Els joves catalans ja fa dies que són a Portugal per celebrar la Jornada Mundial de la Joventut (JMJ). Molts d'ells van arribar dies abans que comencés la JMJ amb les diferents delegacions de les diòcesis catalanes. Un exemple és el grup de joves de la parròquia de Valls que aquest dimecres al matí han estat a la catequesi de l'arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas. A ells els hem preguntat que esperen d'aquests dies a la JMJ i com esperen tornar a la seva parròquia. 

Una dona laica predica per primera vegada a les Decennals de Valls

(CR) “Per primera vegada, en una novena i a més a més en una novena de les festes decennals, l’homilia, la predicació no la farà ni un capellà ni un religiós; avui per primera vegada la farà una laica”. El rector de la parròquia de Sant Joan, Joan Àguila, ha presentat així la novetat que s’ha viscut enguany en el marc d’una de les misses de les festes Decennals de Valls.

El menjador social de La Taulada: molt més que un plat calent

(Claretians) Quan el José Luis Guillén arriba a les vuit del matí el menjador està buit. Aprofita la calma per treure de la nevera i el congelador els ingredients que les cuineres i els seus ajudants necessitaran per preparar el menú del dia. Els usuaris aquí hi trobaran acollida, persones que els acompanyen i estan al seu costat.

recull de notícies

Veure la fe