Vés al contingut

notícies relacionades

gag-tv3-bisbes

Els bisbes sobre el gag de TV3: “Fereix la sensibilitat de moltes persones”

CR | Arran de la polèmica sorgida per un gag del programa 'Està passant' de TV3 sobre la Mare de Déu del Rocío, els bisbes de Catalunya han emès un comunicat conjunt aquest dimarts en què manifesten el seu rebuig davant d'aquesta paròdia. "Fereix la sensibilitat de moltes persones i, particularment, la de tots els creients", diuen. 
papa-mitjans

Els mitjans de comunicació catalans valoren el papa Francesc

CR | Si un impacte ha tingut el papa Francesc ha estat en el món de la comunicació. És un papa mediàtic i generalment vist amb simpatia fora dels ambients eclesials. Per això, completem els articles que hem anat publicant de diversos experts amb la visió que tenen del papa Francesc els responsables dels principals mitjans de comunicació catalans. Els hem demanat quina és la seva valoració del papa amb la pregunta "Què m'agrada (o no) del papa Francesc?" i publiquem les respostes que hem rebut coincidint amb els deu anys de la seva elecció, el 13 de març de 2013.

Resum del 2014, a 'Signes dels temps'

(CR) Aquest diumenge el programa de Televisió de Catalunya 'Signes dels temps' tancarà l’any 2014 repassant les notícies més destacades dels últims dotze mesos en l’àmbit de l’Església universal, espanyola i catalana.

Aquest any, la Missa del Gall des de Solsona

(Bisbat de Solsona) Televisió de Catalunya retransmetrà aquest any la Missa del Gall des del cor de Catalunya. La catedral de Solsona serà l'escenari que oferirà en directe pel canal 33 la tradicional celebració nadalenca el 24 de desembre, a les 12 de la nit.

TV3 presenta “Déu, amb accent” com “una mirada de respecte, reflexió i integració”

(CR) Dimarts vinent TV3 estrena el documental “Déu, amb accent”, de M. Dolors Genovès, que s’emetrà durant el programa “Sense ficció”. Els protagonistes són deu persones que parlen de Déu i de la seva relació amb allò transcendent. Jueus, catòlics, musulmans, ortodoxos, protestants, sufís, testimonis de Jehovà i budistes han participat en aquest documental i van assistir a la presentació que es va fer dimecres a la seu de la SGAE de Barcelona.

Religió i mitjans de comunicació, una relació resolta?

(CR) Mireia Prats de TV3, Paco Niebla de l’Agència Efe, Albert Sáez de El Periódico, Miriam Díez de l’Observatori Blanquerna, i Enric Juliana de La Vanguardia. Cinc periodistes que en el seu exercici es topen amb el tema religiós. Als cinc els hem demanat com veuen aquesta relació, parlant amb els periodistes que tracten aquests temes en els mitjans generalistes, tant els que provenen de l’àmbit religiós com els que no.

panoràmica

Veure la fe