Vés al contingut

notícies relacionades

Resum del 2014, a 'Signes dels temps'

(CR) Aquest diumenge el programa de Televisió de Catalunya 'Signes dels temps' tancarà l’any 2014 repassant les notícies més destacades dels últims dotze mesos en l’àmbit de l’Església universal, espanyola i catalana.

Aquest any, la Missa del Gall des de Solsona

(Bisbat de Solsona) Televisió de Catalunya retransmetrà aquest any la Missa del Gall des del cor de Catalunya. La catedral de Solsona serà l'escenari que oferirà en directe pel canal 33 la tradicional celebració nadalenca el 24 de desembre, a les 12 de la nit.

TV3 presenta “Déu, amb accent” com “una mirada de respecte, reflexió i integració”

(CR) Dimarts vinent TV3 estrena el documental “Déu, amb accent”, de M. Dolors Genovès, que s’emetrà durant el programa “Sense ficció”. Els protagonistes són deu persones que parlen de Déu i de la seva relació amb allò transcendent. Jueus, catòlics, musulmans, ortodoxos, protestants, sufís, testimonis de Jehovà i budistes han participat en aquest documental i van assistir a la presentació que es va fer dimecres a la seu de la SGAE de Barcelona.

Religió i mitjans de comunicació, una relació resolta?

(CR) Mireia Prats de TV3, Paco Niebla de l’Agència Efe, Albert Sáez de El Periódico, Miriam Díez de l’Observatori Blanquerna, i Enric Juliana de La Vanguardia. Cinc periodistes que en el seu exercici es topen amb el tema religiós. Als cinc els hem demanat com veuen aquesta relació, parlant amb els periodistes que tracten aquests temes en els mitjans generalistes, tant els que provenen de l’àmbit religiós com els que no.

“Signes dels temps” arriba al programa 1.200

(Signes dels Temps) El programa religiós de Televisió de Catalunya “Signes dels temps” arriba aquest diumenge l’edició número 1.200. “Signes dels temps” es va estrenar a Televisió de Catalunya l'any 1986 gràcies a un acord entre la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) i la Conferència Episcopal Tarraconense. Des de llavors s'ha mantingut 28 anys en antena de forma continuada i s’ha convertit en un dels programes més veterans de la cadena.

panoràmica

Veure la fe