Vés al contingut

notícies relacionades

Quant costa l’escola concertada?

(Jordi Llisterri –CR) L’escola concertada escolaritza un 32% dels alumnes de Catalunya i rep un 21% del pressupost del Departament d’Educació de la Generalitat. Aquesta és una de les dades que destaca una nova campanya informativa conjunta de les escoles concertades que inclou el suport de la Fundació d’Escoles Cristianes de Catalunya.

Maristes Lleida: “Hem de ser com els mestres que van creure en nosaltres”

(M. Eulàlia Muntané i Laura Mor –CR/Lleida) Entusiasta, humil i compromès. De petit ja dinamitzava els seus cosins “d'una manera innata”. Joan Pifarré i Vidal és mestre de primària i tutor de cinquè curs al Col·legi Maristes Montserrat Lleida. L'aula, el pati, els passadissos de l'escola són el seu medi natural i així ho transmet en aquesta entrevista en vídeo. Amb ell seguim aquesta petita col·lecció d'entrevistes per conèixer mestres per vocació.

Jesuïtes Bellvitge: “Si demanem als alumnes treball cooperatiu, els mestres l'hem d'aplicar”

(M. Eulàlia Muntané i Laura Mor –CR/Hospitalet de Llobregat) Educar per millorar el món. Educar com un servei a la societat. És la visió particular Sílvia Laosa, mestra de 6è de primària a Jesuïtes Bellvitge - Centre d'Estudis Joan XXIII, a l'Hospitalet de Llobregat. Amb aquesta entrevista en vídeo reprenem una petita col·lecció de converses sobre l'educació a l'aula. I ho fem de la mà de mestres i professors que senten passió per la seva feina.

FEDAC Horta: "El món de l'educació és compartir"

(Laura Mor i M. Eulàlia Muntané –CR) "Cova, Cova! T'estan gravant!". Nens i nenes d'Educació Infantil tenen l'antena posada mentre juguen amb cubells i pales, i l'han volgut avisar. L'estimació i la proximitat és recíproca. Aquesta vegada CatalunyaReligió.cat entrevista Covadonga Iglesias: parvulista de formació, és directora pedagògica de l'escola FEDAC Horta; fa classe d'educació emocional a totes les etapes i també ensenya a parlar en públic als alumnes de batxillerat.

Tria Escola Cristiana: 402 escoles arrelades

(CR) Un any més la Fundació Escola Cristiana de Catalunya ha engegat la campanya Tria Escola Cristiana. L’oferta actual d’aquests centres educatius és de 402 escoles arrelades als pobles, barris i ciutats dels 124 municipis i 36 comarques de Catalunya on són ubicades. Escoles que ofereixen accents diferents i diverses propostes de serveis i activitats complementàries.

Veure la fe