Vés al contingut

notícies relacionades

Mans Unides: “El tràfic de persones, una de les pitjors formes d'esclavitud”

(Mans Unides) Néixer en una llar pobra i en una família monoparental, pertànyer a una minoria ètnica, a una família desestructurada són alguns exemples dels múltiples factors que poden afavoreixen situacions de tràfic. Ho recorda Mans Unides amb motiu del Dia Mundial contra el Tràfic de Persones, aquest dijous 30 de juliol.

Les adoratrius, davant les xarxes d’explotació: “El mal no té l’última paraula”

(Laura Mor –CR) Mendicitat, prostitució, tràfic d’òrgans o matrimonis servils. Són situacions reals d’esclavatge que no tenen gaire visibilitat a casa nostra. Existeixen, però no se’n parla. El món civil ha generat mecanismes de detecció i d’acompanyament de les víctimes d’aquests entramats. Però dins l’Església, hi ha molta feina a fer.

"A Benín 30 euros són suficients per comprar un nen"

(Xavier Costa –Salesians) Neix la campanya de sensibilització 'Moi Aussi' –jo també–, fruit del treball conjunt de VOLS-Voluntariat Solidari i Solidaridad Don Bosco sobre el terreny, a Benín, a l'Àfrica de l'oest. Es tracta d'una crida a la justícia global i al respecte pels drets humans, davant la dura realitat del tràfic de nens i la violència cap a les nenes i les dones.

Veure la fe