Vés al contingut

notícies relacionades

Sagrada Família: així serà el terminal de la torre de Jesús

(Laura Mor –CR) 17 metres d’alçària, 13 metres i mig d’amplada i acabat amb una creu de quatre braços. S’hi accedirà per una escala de cargol i el seu interior serà visitable. El terminal de la torre de Jesucrist de la Sagrada Família brillarà amb petits resplendors provocats per la forma helicoidal de la creu. Una creu amb finestres que s’obriran en els quatre braços i de dalt a baix. Culminarà així la torre més alta de tota la construcció: 172 metres i mig d’alçada situada damunt de l’altar de la basílica.

La Sagrada Família, a un pas d’acabar la torre de la Mare de Déu

(Sagrada Família) Aquest dimecres s’ha col·locat el terç superior del fust de la torre de la Mare de Déu, peça que acaba en tres braços o puntes on reposarà l’estel. La peça s’ha col·locat ja ornamentada amb trencadís de colors blaus, que es va difuminant fins a convertir-se en blanc.

S’ornamenta amb trencadís el suport de l’estel de la Torre de la Mare de Déu

(Sagrada Família) Aquest mes de juliol, segons el pla d’obres del 2021 de la  Junta Constructora de la Sagrada Família, es col·loca el trencadís al fust de la torre de la  Mare de Déu. Actualment hi ha col·locada la part inferior del fust, de 18 metres d’alçària. La seva part superior es col·locarà el setembre. 

La Sagrada Família, a un pas de culminar la torre de la Mare de Déu

(Sagrada Família) Aquest dimarts, 20 d’abril, segons el pla d’obres del 2021 de la Junta Constructora de la Sagrada Família, comença la construcció del fust o pinacle, peça indispensable per poder coronar al desembre el terminal de la torre de la Mare de Déu amb l’estel. El fust correspon a la part intermèdia del terminal de la torre. La seva forma és la d’un hiperboloide, que s’inicia en sis potes i que finalitza en tres puntes o braços de suport de l’estel lluminós. La Sagrada Família creix 11 metres

“La Sagrada Família l’acabarem entre tots”

(Laura Mor –CR) Llum en la foscor. Com si fos una metàfora del temps social que vivim, Barcelona tindrà un far, una referència lumínica que coronarà la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família. Una estrella amb dotze puntes, d’estructura d’acer i amb vidre a cada costat. La Junta Constructora de la Sagrada Família es proposa culminar aquesta torre a finals del 2021. Així ho han anunciat aquest dimecres en la roda de premsa sobre l’actual estat de les obres al temple, que es reprendran en un màxim de quinze dies.

Veure la fe