Vés al contingut

notícies relacionades

Promoure espais eclesials de comunió i compromís

(Tarraconense) Amb el propòsit de promoure espais eclesials de comunió i compromís, cinc catòlics laics, van convocar un acte sobre “Església: pertinença i co-responsabilitat”. Entre ells, Josep M. Carbonell, president de la Fundació Joan Maragall i degà de la Facultat de Comunicació Blanquerna; Josep M.

Torralba: "Sense estimar, la vida estaria mancada de sentit"

(Redacció/CR) El proper 3 de setembre i durant quatre dies Francesc Torralba donarà un curs monogràfic amb el títol "Té sentit l’existència? Crítica del nihilisme contemporani". El curs, que està organitzat per Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona, es farà a la tarda a la seu de l'ISCREB.

"L'estètica, còmplice o condemnadora de la religió?"

(David Casals/CR) L'art pot servir a la persona per trascendir? O al contrari, és una manifestació que ha de servir per condemnar el fet religiós? O és una alternativa? Aquestes són algunes de les preguntes que es van abordar en el segon diàleg del cicle 'Atri dels Gentils' que s'ha celebrat aquest divendres al matí en el Paraninf de la Universitat de Barcelona.  

La voluntat de Grupesc, treballar sobre la base de la doctrina social de l’Església

(Catalunya Cristiana) El Grup de Pensament Social Cristià va organitzar el dijous 16 de febrer el seu primer acte públic des que es va crear aquesta entitat impulsada per Ignasi Farreres, Josep M. Cullell, Josep M. Carbonell i Francesc Torralba. L’estrena del grup va ser un debat al CaixaFòrum de Barcelona a l’entorn de la conveniència de crear una autoritat financera a escala global. Entre els ponents hi havia Joaquim Muns, Anton Gasol i Eduard Ibáñez.

panoràmica

Veure la fe