Vés al contingut

notícies relacionades

Més de quaranta experiències de tecnologia educativa en una jornada

(Escola Cristiana) Possibilitar la presentació i l’intercanvi d’experiències TIC entre els educadors/es, oferir panoràmiques que orientin sobre l’ús didàctic de les tecnologies a les aules i donar a conèixer la producció de continguts, maquinària, programari i serveis TIC a l’abast de les escoles.

L'Escola Cristiana, amb les TIC

(CR) Un any més, la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) centra esforços i atenció a les noves tecnologies aplicades a l'aula. Les TIC cada cop són més presents a l'escola i suposen una eina important a l'hora d'adquirir els coneixements donats a classe. Seguint en la línia de donar importància a les TIC, la FECC convoca el tercer premi TIC a l’escola.

Els escolans de Montserrat reben les escoles cristianes

(Carla Herrero/CR) Gairebé un miler d’escolars de Primària d’arreu de Catalunya es van reunir divendres passat a Montserrat per celebrar la Jornada Presencial del Projecte Telemàtic 2012. CatalunyaReligió.cat va passar el dia amb un dels 19 grups, en concret l’Escola Vedruna Mare de Déu del Carme de l’Espluga de Francolí.

1.000 nens i nenes a Montserrat

(Abadia de Montserrat) Aquest divendres, a partir de les 9.30h, prop d’un miler d’escolars de 3r., 4t., 5è. i 6è. de Primària d’arreu de Catalunya celebraran a Montserrat la Jornada Presencial del Projecte Telemàtic 2012.

Un projecte telemàtic reuneix un miler de nens i nenes a Montserrat

(Fundació Escola Cristiana de Catalunya) És possible que més de 1.000 nens i nenes coneguin en un dia Montserrat des de tots els punts de vista (entorn natural, santuari, monestir)? És possible que ho facin de manera interactiva i presencial? És possible que un projecte telemàtic promogui sobretot les relacions humanes?

Veure la fe