Vés al contingut

notícies relacionades

terra-santa-pelegrinacions

L'escalada del conflicte a Terra Santa congela els pelegrinatges

ROGER VILACLARA –CR | Malgrat que en un primer moment semblava que els pelegrinatges a Terra Santa es podien mantenir, les agències i organitzadors de viatges han hagut de cancel·lar les seves previsions. "Vam ser optimistes perquè semblava que seria qüestió de dies, però les coses canvien dia a dia", ens confirmen des de la Comissaria de Terra Santa a Barcelona, amb qui vam poder parlar a inicis de setmana. 

urgell-bisbes-terra-santa-05

Els bisbes demanen “alleujar la pressió” sobre el poble de Jordània

BISBAT D'URGELL | Jordània ha acollit aquest any la trobada de la Coordinadora dels bisbes en favor dels Cristians de Terra Santa. En la reunió, que ha tingut lloc aquesta setmana, hi ha participat l'arquebisbe Joan-Enric Vives com a representant de la Conferència Episcopal Espanyola.

carme-itxart

Carme Itxart: “L’any que vam ser a Terra Santa omple tota una vida”

Ramon Bassas –CR | “No em fa pas res dir que soc catòlica, naturalment”, em diu la Meri quan li plantejo de fer-li una entrevista a la secció 'L’estiu de la meva vida' de Catalunya Religió. “Soc una dona que he tingut una vida plena de família, de treball, de fills, tot en la perspectiva de la meva vida de creença i de fidelitat als meus principis…”.

Càritas Jerusalem denuncia la "situació penosa" que es continua vivint a Terra Santa

(GIEC) Quina és la situació actual en els diversos territoris on s'estén la sol·licitud pastoral del Patriarcat Llatí de Jerusalem format per Israel, Palestina, Jordània i Xipre? El patriarca llatí de Jerusalem Pierbattista Pizzaballa ha fet una detallada explicació en la reunió de la Coordinadora de bisbes en favor dels cristians de Terra Santa.

panoràmica

Veure la fe