Vés al contingut

notícies relacionades

Comença del capítol general de les Teresianes

(Companyia de Santa Teresa) Aquesta setmana s'ha iniciat el Capítol General de la Companyia de Santa Teresa de Jesús a Roma, a la Casa general de la Congregació. Una pancarta on es pot llegir “Llegaste tú y nuestra casa se llenó de sueños”, i les banderes dels 23 països on està present la Companyia donen la benvinguda a les 69 germanes i 11 laics que participaran al Capítol. El lema capitular, unes paraules de Teresa de Jesús: “No es tiempo de tratar con Dios negocios de poca importancia”.

La família Teresiana d'Enric d'Ossó celebra a Tortosa la Pentecosta

(Teresianes) És una tradició que procurem conservar i que ve del nostre fundador Sant Enric d'Ossó: fer de la Pentecosta una de les festes fonamentals en la que ens apleguem per a pregar, rebre l'Esperit i contemplar una vegada més els seus dons, als quals Sant Enric va dedicar una de les seves millors obres i la última que va escriure en un moment fort de la seva vida.

L'àmbit de la cova del Pare Palau d'Aitona serà un espai per a recessos

(Generalitat de Catalunya) La Comissió territorial d’urbanisme de Lleida ha emès aquest dijous l’informe urbanístic i territorial favorable del Pla especial urbanístic a l’àmbit de la cova del Pare Palau i de l’ermita de Sant Joan de Carratalà, a Aitona (Segrià), que ara es podrà aprovar provisionalment.

“Mireu aquest dibuix d'un nen refugiat”

(CR) Una cosa tant simple com el dibuix d’un nen pot ser el millor relat per entendre el que estan vivint els refugiats a la frontera grega. És la nova entrega del testimoni de la teresiana Anna Royo, que és al camp de refugiats d’EKo, a prop d’Idomeni, amb dos voluntaris catalans més de la Fundació Benallar.

"Sóc musulmà però ens han dit que el Papa vindrà a la frontera i ens ajudarà"

(CR) Des de Dissabte Sant una teresiana de la comunitat del Raval, Anna Royo, directora de Benallar, amb un matrimoni d'aquesta fundació van marxar a Grècia per col·laborar en el camp de refugiats d'Idomeni. Van sortir carregats amb 70 kilos de roba i mantes gràcies als donatius que han rebut. Des de dilluns es pot seguir el testimoni d'aquesta experiència a través de Facebook.

Cap a Grècia amb els refugiats: “Res millor per Setmana Santa”

(Laura Mor –CR) “Veient les imatges dels refugiats a les notícies vam dir 'prou, s'ha de fer alguna cosa'”. Tal dit, tal fet. Aquest dissabte Paz Cendoya marxa amb el seu marit, Víctor Quera, i amb la teresiana Anna Royo a Idomeni, al nord de Grècia, prop de la frontera amb Macedònia.

panoràmica

Veure la fe