Vés al contingut

notícies relacionades

Nou curs a l'ISCRG: classes de teologia a l’aula i telemàticament

(Bisbat de Girona) L’Institut Superior de Ciències Religioses de Girona (ISCRG) oferirà durant el curs 2021-2022 classes de teologia, filosofia i ciències humanes seguint una modalitat d’ensenyament que combina les classes presencials a l’aula, al Seminari Diocesà, i les classes presencials online, és a dir, impartides telemàticament. La proporció serà del 35 % i el 65 % respectivament.

La teologia valenta de Francesc, en un llibre

(Laura Mor –CR) La Càtedra de Teologia Pastoral Josep Pont i Gol aposta per una teologia provocativa, valenta, capaç d’abordar les qüestions difícils i d’obrir diàleg amb el món. Així es desprèn de la presentació del llibre Francesc, pastor i teòleg.

Lucía Ramón: “L’Església està desaprofitant l’enorme potencial de les dones”

(Laura Mor –CR) Aquest mes d’octubre la teòloga Lucía Ramón ha presentat a Barcelona les línies mestres del seu estudi dedicat al diàleg entre feministes agnòstiques i feministes cristianes. Un treball que neix per encàrrec de la Fundació Joan Maragall i que prendrà forma de llibre, a la col·lecció 'Cristianisme i Cultura' que edita Viena Edicions.

Els somnis d’un teòleg

(Jesuïtes) Aquest dilluns 20 de març el teòleg jesuïta Víctor Codina presenta a Barcelona el seu llibre Sueños de un viejo teólogo, publicat per Mensajero, on analitza amb llibertat qüestions candents de l’Església

Els jesuïtes actualitzen el diàleg entre fe i justícia

(Jesuïtes) Més de 85 persones d’arreu de l’estat espanyol participaran aquest divendres i dissabte a Barcelona a la primera jornada de pensament fe-justícia, que convoca el centre d’estudis Cristianisme i Justícia i que comptarà amb una vintena d’experts com a ponents.

panoràmica

Veure la fe