Vés al contingut

notícies relacionades

Les sèries de televisió també poden comunicar l’experiència religiosa

(Fundació Claret) “Si com cristians volem comunicar una experiència religiosa, les sèries de televisió ens obren un àmbit de treball”. Aquesta és una de les conclusions del XXè Simposi Claret que s’ha celebrat aquest dissabte sobre la presència del fet religiós en les sèries de televisió. El president de la Fundació Claret, el claretià Màxim Muñoz, ha destacat al final de la sessió la necessitat que de des l’entorn de l’Església es plantegi oferir “projectes audiovisuals interessants amb els que és possible arribar al gran públic”.

La religió de les sèries

(Claretians) La Fundació Claret, amb la col·laboració de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, organitza el dissabte 14 d’abril el Simposi “La religió de les sèries”. El Simposi analitzarà quina influència tenen les sèries en els models i valors socials i com es planteja el tema religiós en aquest àmbit.

Una reforma protestant diferent amb joc, reflexió i culte televisat

(David Casals –CR) Aquest dissabte, 31 d'octubre, farà 498 anys dels fets que van donar lloc a la reforma protestant. Per això és el Dia de la Reforma. Altres anys us hem explicat què és aquest dia i la seva vigència. En canvi, aquest cop, us proposem tres maneres per viure'l d'una manera diferent. 1. Jugar

La Conferència Episcopal cobreix la majoria de pèrdues milionàries de 13TV

(CR) Segons informa avui el diari "El economista", la Conferència Episcopal Espanyola ha hagut de cobrir la majoria de pèrdues milionàries que acumula 13TV. La cadena, una societat controlada en un 60% pels bisbes espanyols, acumula 38 milions de pèrdues i s'han hagut de fer diverses ampliacions de capital per tapar aquest forat. La darrera ha donat entrada a l'accionariat al president de l'Atlètic de Madrid i al Banc Popular. Només el 2013 la Conferència Episcopal va haver d'aportar 5,6 milions d'euros.

Creure avui, com arribar per televisió als que no van a missa

(Laura Mor –CR) La comunicació eclesial ha estat els darrers anys una prioritat compartida per les parròquies que conformen l’Arxiprestat de Mataró. En són una mostra tangible els 25 anys d’emissió ininterrompuda del programa televisiu Creure avui. Impulsat per les diferents parròquies de la ciutat, el juliol de 1989 s’emetia un primer programa sobre les Santes, i aquest estiu n’hauran emès prop d’un miler.

panoràmica

Veure la fe