Vés al contingut

notícies relacionades

"És possible viure l'Advent des d'eines diferents i tecnològiques"

(Glòria Barrete -CR) El 1902 la Llibreria Protestant d'Hamburg va llançar al mercat el que probablement va ser el primer calendari d'advent imprès. Un any més tard, l'editor Gerhard Lang va començar a vendre imatges amb color per ser retallades i enganxades a les vint-i-quatre caselles d'una cartolina. Aquesta tradició trenca avui amb la cultura del paper i s'adapta a les noves realitats tecnològiques.

Més de quaranta experiències de tecnologia educativa en una jornada

(Escola Cristiana) Possibilitar la presentació i l’intercanvi d’experiències TIC entre els educadors/es, oferir panoràmiques que orientin sobre l’ús didàctic de les tecnologies a les aules i donar a conèixer la producció de continguts, maquinària, programari i serveis TIC a l’abast de les escoles.

Comencen les Jornades IQS per a professors de Batxillerat

(IQS) Com a centre universitari de referència, l'IQS ha dissenyat per aquest any 2014 una nova edició de les Jornades IQS per a professors de Batxillerat, que començaran aquest dimarts i que es dirigeixen especialment al professorat que imparteixen assignatures en les modalitats de ciències i tecnologia, ciències de la salut i ciències socials.

Els límits ètics de la tecnologia

(CR) Aquests setmana s’ha celebrat a la Facultat de Teologia de Catalunya una nova edició de les Jornades d’Ètica i Món Contemporani, enguany entorn de "La qüestió ètica en l’era de la tecnologia".  En la jornada inaugural de dilluns hi van intervenir el cardenal Lluís Martínez Sistach i i va presentar la sessió Antoni Babra, coordinador de les Jornades.

L’equilibri entre societat tecnològica i els desafiaments ètics

(FTC) La Facultat de Teologia de Catalunya, per mitjà del Seminari de Doctrina i Acció Social de l’Església (SEDASE) del Departament de Teologia Moral, en col·laboració amb l’Institut de Tecnoètica de Barcelona (La Salle-URL), organitza els dies 13 i 14 de febrer una nova edició de les Jornades d’Ètica i Món contemporani, enguany entorn de La qüestió ètica en l’era de la tecnologia.

panoràmica

Veure la fe