Vés al contingut

notícies relacionades

festival-sacseig-sjd

Sant Joan de Déu organitza un festival d'arts escèniques per a la inclusió social

SANT JOAN DE DÉU | El Festival Sacseig és la nova proposta cultural de la ciutat de Barcelona, creada per l’Obra Social de Sant Joan de Déu i uTOpia Barcelona. Aquesta primera edició se celebrarà de l’11 al 14 de maig a diferents espais de la ciutat. L'objectiu del festival és donar veu als seus protagonistes, que són persones que viuen situacions de vulnerabilitat.

“Seria inconcebible un Nadal a Catalunya sense els Pastorets”

(Glòria Barrete —CR) El 24 de desembre de 1916 el teatre Coliseu Pompeia estrenava la representació d'els Pastorets de Folch i Torres. Han passat cent anys d'aquella estrena però encara avui és difícil trobar una població on no s'hi representi l'obra pels volts de Nadal.

El Museu Episcopal de Vic estrena una visita amb un cavaller i un mercader

(MEV) De dissabte a dimarts el Museu Episcopal de Vic (MEV) ofereix un programa especial d’activitats que vol ajudar al visitant a conèixer com era la ciutat a l’Edat Mitjana. Les activitats d’aquest any se centren a mostrar al visitant com era el dia a dia en la societat medieval. Entre les activitats destaca la visita teatralitzada 'Espases i monedes' o l’exposició temporal 'Temps del romànic. Art, vida i consciència'.

El Misteri de la Selva fa petita l’església de Sant Andreu

(Misteri de la Selva) Un any més El Misteri de la Selva ha atret a més de 800 persones per veure en directe les dues representacions de l’assumpció de Maria. L’obra va tornar a tenir una molt bona acollida de públic fent que aquest dilluns, 15 d’agost, l’església de Sant Andreu Apòstol de la Selva de Camp quedés petita.

panoràmica

Veure la fe