Vés al contingut

notícies relacionades

Nou valor afegit a La Passió de Sant Fructuós

(Laura Mor –CR) Mateix dia, mateixa hora i mateix lloc. La Passió de Sant Fructuós mai no s'havia representat coincidint amb la data de l'efemèride. El proper 21 de gener a les onze del matí l'amfiteatre de Tarragona reviurà el martiri del bisbe Fructuós i dels seus dos diaques Auguri i Eulogi.

"Seria inconcebible un Nadal a Catalunya sense els Pastorets"

(Glòria Barrete —CR) El 24 de desembre de 1916 el teatre Coliseu Pompeia estrenava la representació d'els Pastorets de Folch i Torres. Han passat cent anys d'aquella estrena però encara avui és difícil trobar una població on no s'hi representi l'obra pels volts de Nadal.

El Museu Episcopal de Vic estrena una visita amb un cavaller i un mercader

(MEV) De dissabte a dimarts el Museu Episcopal de Vic (MEV) ofereix un programa especial d’activitats que vol ajudar al visitant a conèixer com era la ciutat a l’Edat Mitjana. Les activitats d’aquest any se centren a mostrar al visitant com era el dia a dia en la societat medieval. Entre les activitats destaca la visita teatralitzada 'Espases i monedes' o l’exposició temporal 'Temps del romànic. Art, vida i consciència'.

Migra Studium porta el missatge interreligiós de Llull al TNC

(Laura Mor –CR) Aquest dijous i divendres la Sala Tallers del Teatre Nacional de Catalunya presenta 'Llull a la Ciutat Nova'. L'espectacle, dirigit per Teresa Vilardell i amb Miquel Casamajor a la dramatúrgia, ha comptat amb la producció del TNC, l'Associació Cultural La Trilateral i Migra Studium.

El Misteri de la Selva fa petita l’església de Sant Andreu

(Misteri de la Selva) Un any més El Misteri de la Selva ha atret a més de 800 persones per veure en directe les dues representacions de l’assumpció de Maria. L’obra va tornar a tenir una molt bona acollida de públic fent que aquest dilluns, 15 d’agost, l’església de Sant Andreu Apòstol de la Selva de Camp quedés petita.

La Selva del Camp torna a pujar la Mare de Déu a l'escenari

(Misteri de la Selva) Tornen les habituals proves de cant i la recuperació d’aquelles tornades que es tenien arraconades des de fa un any. La Selva del Camp ha recuperat els assajos del que serà la 37a edició del seu Misteri.

La Passió de Sant Fructuós per a joves i famílies

(AC Sant Fructuós) El Teatre Metropol de Tarragona acull dissabte La Petita Passió de Sant Fructuós. Es tracta d'una adaptació per a joves, infants i famílies de La Passió de Sant Fructuós amb motiu de la cloenda del 25è aniversari de la primera representació d'aquesta obra de teatre. La representarà per primera vegada la secció jove de l’Associació Cultural Sant Fructuós.

panoràmica

Veure la fe