Vés al contingut

notícies relacionades

Santa Tecla també es queda a Constantí

(Víctor Rodríguez –CR/Constantí) Els pobles propers a grans capitals, malgrat disposar d’una activitat cultural i patrimonial considerable, sovint queden eclipsats per la projecció de les grans ciutats que tenen a tocar. Possiblement sigui el cas de Constantí. Amb poc més de 6.000 habitants i a només 8 quilòmetres de Tarragona, lluita des de fa anys per projectar-se culturalment amb tota la seva força. Aquesta setmana ho ha ben aconseguit.

El Misteri de la Selva, a punt amb l'últim assaig general

(Misteri de la Selva) Els propers divendres i dissabte l’església parroquial de Sant Andreu Apòstol de la Selva del Camp acollirà la nova edició del Misteri de la Selva. Aquest drama sacre assumpcionista més antic d’Europa en llengua romànica, que es representa ininterrompudament des de 1980. Hi participaran més d’un centenar de persones entre actors i actrius i responsables de la posada en escena.

"Només el principi d’esperança donarà sentit a la transformació del nostre món"

(Arquebisbat de Tarragona) Més de dues-centes persones han assistit aquest dissabte a la inauguració del 50è aniversari de Càritas Tarragona, que comptarà amb actes fins al març de l'any vinent. La celebració d’aquesta efemèride s’ha iniciat a la Catedral de Tarragona amb una solemne eucaristia i ha comptat amb un acte acadèmic a càrrec del director de Cristianisme i Justícia – Fundació Lluí

Veure la fe