Vés al contingut

notícies relacionades

papa-sudan-sud-roma

El Papa comença el seu viatge apostòlic al Congo i Sudan del Sud

VATICAN NEWS | El papa Francesc ha sortit de l'aeroport de Fiumicino aquest dimarts al matí per emprendre el seu 40è viatge internacional que el portarà a la República Democràtica del Congo. Hi arribarà aquesta tarda cap a les 15:00 hores i s'hi estarà fins al 3 de febrer.

El Servei Jesuïta als Refugiats ajuda els joves del Sudan del Sud a través de l'esport

(JRS) “Abans de venir aquí, no era feliç”, afirma Wamin Rija, refugiat etíop. Parla del programa d'arts marcials que impulsa el centre del Servei Jesuïta als Refugiats (JRS) a Maban, al Sudan del Sud. Un programa amb el què els jesuïtes volen fer palès que l'esport i l'activitat física tenen efectes positius en les persones i les comunitats.

Sudan del Sud: acord de treva amb la mediació de Sant’Egidio

(Marco Guerra -Vatican News) El govern del Sudan del Sud i els moviments de l'oposició han acordat un full de ruta per aconseguir una pau duradora i promulgar una reforma de la constitució. Al novembre les parts es tornaran a reunir a la seu de Sant’Egidio.

Avancen els projectes educatius dels jesuïtes a Sudan del Sud

(Jesuïtes) Els catalans Pau Vidal i Àlvar Sánchez, que es troben treballant amb el Servei Jesuïta a Refugiats (JRS) al Sudan del Sud acaben de posar en marxa un blog amb el qual comparteixen les últimes notícies dels projectes que s'estan portant a terme a la regió de Maban, en la qual es troben.

Crisi de violència a Sudan del Sud

(Jesuïtes) Sudan del Sud, el país més jove del món, està vivint una escalada de violència, coincidint amb el cinquè aniversari de la independència del país. Aquests últims dies, centenars de persones –població civil i forces de pau de l'ONU– han mort i milers han estat desplaçades internament dins de Juba, la capital, augmentant el temor que el país estigui a punt de caure en una guerra civil.  

panoràmica

Veure la fe