Vés al contingut

notícies relacionades

El Papa agraeix a Lucía Caram la seva tasca amb els refugiats d'Ucraïna

(CR) "Els vull fer arribar el meu agraïment per tot el que estan fent per la gent d'Ucraïna". Aquestes són les paraules que ha dirigit el papa Francesc a la Fundació del Convent de Santa Clara, impulsada per sor Lucía Caram, i als voluntaris de Caixa Bank. Ho ha fet amb un vídeo que Caram ha difós aquest dissabte per les xarxes socials. El Papa assegura que estan donant "un testimoni d'alta humanitat" per la seva tasca amb la gent d'Ucraïna, els refugiats i els infants. "Gràcies de tot cor", diu en el vídeo.

Sor Lucía Caram obre un nou corredor humanitari a Ucraïna

(Convent de Santa Clara) L'ONG Mensajeros de la Paz amb el pare Angel Garcia i la Fundació del Convent de Santa Clara amb sor Lucía Caram juntament amb voluntaris de Caixa Bank s'han desplaçat a Ucraïna aquest dimecres per obrir un nou corredor humanitari entre Ucraïna i Espanya. El viatge ha servit per portar noves ambulàncies als hospitals d'Ucraïna i per traslladar a persones malaltes que no puguin ser ateses a causa del conflicte. S'espera que l'avió privat amb els refugiats ucraïnesos arribin a l'aeroport de Barcelona aquest divendres. 

Sor Lucía Caram recollirà 200 refugiats en avió: “La desesperació no pot esperar”

(ACN) La crisi humanitària de la guerra d'Ucraïna requereix una "actuació ràpida perquè la desesperació de la gent no pot esperar". Així ho creu Sor Lucía Caram que, juntament amb Josep Santacreu; el fundador d'Open Arms Òscar Camps; i el fundador de l'associació 'Mensajeros de la Paz', el pare Àngel; han organitzat aquest dissabte un vol privat fins a Varsòvia per portar 200 refugiats a Catalunya.

Sor Lucía Caram, en audiència privada amb el Papa

(CR) Nova trobada del papa Francesc amb Sor Lucía Caram, però aquesta vegada en un audiència privada. És un dels formats de visita al Papa més restringits i més buscats, que permeten una estona de conversa privada amb el pontífex.

La Plataforma dels Aliments de Manresa reparteix aliments a 1.800 famílies vulnerables

(Obra social “la Caixa”) La Plataforma dels Aliments de Manresa, impulsada per la Fundació del Convent Santa Clara, amb Sor Lucia Caram al capdavant, i la Fundació “la Caixa” s’està veient aquests desbordada per la urgent demanda d’aliments, que des que va iniciar-se l’estat d’alarma s’ha triplicat. Fins avui, des de la plataforma s’han repartit de forma directe 1.800 lots d’aliments per un valor de 216.000 euros, dels quals se n’han pogut proveir un total de 6.300 persones de Manresa.

Invulnerables s’escampa per Espanya

El projecte Invulnerables contra la pobresa infantil, i amb Lucía Caram com a cara visible, inicia una nova etapa a Madrid. De la mà del Padre Ángel, president de Mensajeros de la Paz, Invulnerables inicia una campanya per denunciar que a Espanya 1 de cada 3 infants està en situació de vulnerabilitat. Assenyalens que totes els estudis realitzats al respecte indiquen que a Espanya la pobresa es transmet de pares a fills, generant un cercle que provoca que les oportunitats de futus dels més petits es vegin frustrades ja des de l'inici de les seves vides".

2019, entre la sentència i els bisbes (i Sor Lucía)

(CR) Els articles més llegits del 2019 a Catalunya Religió no s’escapen de la tendència d’altres anys. Tot allò relacionat amb la política o l’episcopat copen els primers llocs del llistat. Amb el permís de Sor Lucía Caram, amb un article en ple mes d’agost contra els qui qüestionen el papa Francesc.

Influencers pels drets dels infants

(CR) El projecte Invulnerables, liderat per Lucía Caram, fa una convocatòria de tuiters i instagramers aquest 20 de novembre les 20h a la Parròquia Santa Anna de Barcelona.  L’objectiu de la trobada és que els infants i joves ocupin el centre de les xarxes socials en el dia internacional de la infància. Amb aquest motiu l’entitat ha presentat el vídeo #NavegaXinfancia en la seva lluita contra la pobresa infantil.

panoràmica

Veure la fe