Vés al contingut

notícies relacionades

Lestonnac: "A Solsona queda una bona soca que seguirà produint fruits"

(Glòria Barrete –CR) L'any 1758 cinc religioses de la Companyia de Maria - Lestonnac arribaven a Solsona després de tres dies de viatge des de Barcelona. Ho feien demanades pel bisbe, per ocupar-se de l'educació de les nenes de la burgesia solsonina de l'època. Aquest diumenge 5 de juliol la comunitat de religioses ha tancat casa seva.

Mor el claretià Jaume Vergés, fill adoptiu de Solsona

(Claretians) Aquest divendres 19 de gener ha mort a Barcelona el germà claretià Jaume Vergés i Espinàs als 81 anys després de 62 anys de vida religiosa. Nascut a Sant Julià de Vilatorta (Osona) el 13 de maig de 1936 va ingressar al seminari dels claretians a l’edat de setze anys.

La comarca del Solsonès premia l'Agrupament Pare Claret en el seu 50è aniversari

(Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) El Consell Comarcal del Solsonès i el Consell Cultural Francesc Ribalta han reconegut amb el premi Signum l'agrupament Pare Claret de Solsona. Des del centre el consideren "un reconeixement especial a la tasca de l’agrupament, a tots els voluntaris que, amb el seu esforç i il·lusió, han aconseguit que enguany haguem pogut celebrar els 50 anys d’escoltisme a Solsona".

“Descansi un pau un home bo, el capellà, el patriota, l’amic mossèn Huguet”

En el funeral d’aquest dilluns de Jesús Huguet a Solsona va pronunciar l’homilia mossèn Jordi Orobitg, gran amic de mossèn Huguet, exsecretari del bisbe Antoni Deig i actual rector de Mollerussa. No és el mateix un escrit que sentir-la proclamada però es un bon retrat de l’emotivitat amb que es va viure durant funeral en una catedral plena de gom a gom.

panoràmica

Veure la fe