Vés al contingut

notícies relacionades

Més de 100 líders religiosos es reuneixen per promoure la distribució equitativa de les vacunes

(CR) “El coronavirus no és el Titanic, tots hem de poder sobreviure; hi ha salvavides suficients per totes les persones del planeta”. Amb aquestes paraules, Don McCrabb, director executiu de l’Associació de Missions Catòliques dels Estats Units, s’ha dirigit als més de 100 líders religiosos de tot el món que s’han reunit aquest dimarts al National Mall de Washington per promoure la distribució equitativa de les vacunes.

La Vinya crea el Banc de llum per respondre a la pobresa energètica

(CR) La Fundació La Vinya ha creat una xarxa per cobrir el cost de rebuts d'electricitat de persones i famílies de Bellvitge i Gornal que no disposen dels recursos necessaris per fer-hi front: el Banc de Llum. Des de fa anys aquesta entitat, vinculada als jesuïtes, destina una part del seu pressupost per atendre aquest tipus de necessitat, però els últims temps aquesta despesa s'ha incrementat.

Sant Joan de Déu camina per la gent que queda als marges

(Laura Mor –CR) Córrer o sortir a caminar és una moda indiscutible dels nostres temps. Per oci, per salut i sovint també per batre rècords personals. Però aquest diumenge Sant Joan de Déu ha fet un tomb a qualsevol propòsit individual i ha convocat 10.000 participants en una cursa que tenia una meta col·lectiva ben concreta: recaptar fons per als nou centres socials de la institució i sensibilitzar dels seus projectes d'atenció a persones sense llar, amb problemes de salut mental, amb dependència i infants hospitalitzats.

panoràmica

Veure la fe