Vés al contingut

notícies relacionades

Claret publica 'Laudato si' i grans ciutats' de Martínez Sistach

(Claret) Hi ha tres grans qüestions que incideixen en la vida a les ciutats, i directament o indirectament en la vida de tots els habitants del nostre planeta: l’aigua potable, la qualitat de l’aire i el constant augment dels residus. Només la ciutat de Barcelona ocasiona anualment 806.650 tones d’escombraries.

Martínez Sistach, el cardenal de Catalunya

(Jordi Llisterri-CR) Més de cinquanta anys de capellà, trenta de bisbe, i deu de cardenal. I arquebisbe emèrit en plena activitat. Això és el que recull el llibre entrevista al cardenal Lluís Martínez Sistach, Un cardenal es confessa. Aquest dimecres l'ha presentat a la premsa a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.

Francesc rep en audiència privada Martínez Sistach

(Arquebisbat de Barcelona) Aquest dijous al migdia el papa Francesc ha rebut en audiència privada en el Palau Apostòlic del Vaticà el cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe emèrit de Barcelona. El cardenal ha presentat al papa Francesc el programa del II Congrés Internacional de les Grans ciutats que està previst celebrar els dies 13, 14 i 15 del proper mes de juliol a la ciutat de Rio de Janeiro, dedicat a “Laudato sí i Grans Ciutats”.

Omella substituirà Sistach

(CR) El que tothom donava per fet fa uns dies ho ha confirmat aquesta tarda l’agència EFE. El fins ara bisbe de Logroño, Juan José Omella, aragonès de la Franja, serà el substitut de l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Lluís Martínez Sistach.

Veure la fe