Vés al contingut

notícies relacionades

càritas

Càritas Tortosa envia 35.000€ més per als afectats pels terratrèmols de Turquia i Síria

CÀRITAS TORTOSA | 35.000 euros amb destí als afectats pel terratrèmol de Turquia i Síria del passat més de març és la quantitat que Càritas Tortosa ha enviat a a Cáritas Española després d'una mobilització conjunta dintre del conjunt de Càritas parroquials i interparroquials de la diòcesi, així com parròquies i moltes aportacions individuals .
george-sabe-maristes.00

“El terratrèmol a Síria també ens ha portat el regal de Déu: l’amor de les persones”. Bona Pasqua!

ROGER VILACLARA –CR | Han passat 60 dies des que un terratrèmol de magnitud 7,8 en l'escala de Richter i milers de rèpliques van sacsejar Síria i Turquia. El primer va ser el 6 de febrer a la matinada i va deixar més de 55.000 víctimes mortals. Dos mesos després, malgrat que els mitjans n’hagin deixat de parlar, la situació dramàtica continua. I enmig de la desesperació arriba la Pasqua.
salesians-siria-ajuda

Els salesians de Síria impulsen un projecte d'ajuda psicològica per a joves

SALESIANS | La presència salesiana de Damasc, a Síria, duu a terme, gràcies al suport econòmic de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora (SMX), una experiència terapèutica de tres dies a la casa d’espiritualitat de Maaret Sednaya, en què participen setmanalment diferents grups d’entre 20 i 25 joves afectats pel terratrèmol a Alep.

Francesc: “Moltes llàgrimes aquest Nadal al costat de les llàgrimes del nen Jesús”

(Jordi Llisterri- CR) Aquest Nadal el papa Francesc ha focalitzat especialment l’atenció en els cristians perseguits a l’orient. Han estat el centre de la benedicció Urbi et Orbi del 25 de desembre. Un dels missatges de Nadal més emotius pronunciats des de la plaça de Sant Pere: “Hi ha veritablement moltes llàgrimes aquest Nadal al costat de les llàgrimes del nen Jesús”.

Síria i l'Iraq, rere el Festival de Música Antiga de Poblet

(Laura Mor –CR) Tres concerts de música antiga en clau mediterrània i amb un fons transcendent incontestable. Aquest dijous, divendres i dissabte Jordi Savall dirigirà la segona edició del Festival de Música Antiga de Poblet, una iniciativa que vol fomentar el diàleg entre cultures, religions i creences de les ribes de la Mediterrània.

panoràmica

Veure la fe