Vés al contingut

notícies relacionades

Poblet apropa la vida monàstica als joves

(Glòria Barrete –CR)  Millenials, hipsters, nadius digitals, ninis, normcores, muppies... són moltes les classificacions i les etiquetes que s'imposa al col·lectiu jove. S'hi fan ponències, xerrades, es publiquen manuals sobre adolescència i joves, però què cerquen els joves avui?

“L'ikebana és un trampolí a la bellesa de Déu”

(Laura Mor –CR) “Si a aquestes persones les poses assegudes en una sala i els demanes que estiguin quatre hores en silenci, segur que no t'aguanten. En canvi, les quatre hores de taller ningú fa xivarri”. El monjo benedictí Vicenç Santamaria descriu així el clima que genera la proposta 'Art i espiritualitat: II setmana d'ikebana' basada en aquesta tècnica japonesa d'art floral.

Letònia, exemple d'ecumenisme per a la unitat dels cristians

(Arquebisbat de Tarragona) Aquest dilluns 18 i fins diumenge dia 25 se celebra la setmana de pregària per la unitat dels cristians. El lema d'aquesta convocatòria és 'Proclameu la grandesa del Senyor' i s'inspira en els dos primers versets de la primera cart

Màrtir del poble. Barcelona celebra la setmana Óscar Romero

(CR) Els propers dies diversos actes confluiran a Barcelona en el que s’ha anomenat la Setmana Óscar Romero, coincidint amb el 35è aniversari de la seva mort. Com s'ha anunciat aquest dimecres, serà beatificat el 23 de maig a San Salvador.

Accent ecumènic a la celebració de sant Fructuós a Tarragona

(Arquebisbat de Tarragona) En la solemnitat dels sants màrtirs de Tarragona, Fructuós, bisbe; i sant Auguri i Eulogi, diaques, que s’escau el dia 21 de gener, ha tingut lloc la pregària i la lectura de la Passio Fructuosi, recull de la història d’aquest procés martirial, immortalitzat entre mitjans del segle III dC i inicis del segle IV dC., a l'amfi

panoràmica

Veure la fe