Vés al contingut

notícies relacionades

Puigdevall inicia el diaconat a Montserrat per ser “un servidor dels més necessitats”

(CR) El Monestir de Montserrat ha celebrat l’ordenació diaconal del monjo Jordi Puigdevall aquest divendres al migdia. En la celebració, el bisbe auxiliar de Barcelona Sergi Gordo ha demanat al nou diaca ser un “servidor de la paraula de Déu, de l’altar, dels germans i dels més pobres i necessitats”. En les seves paraules, Gordo també ha instat a Puigdevall ser un “servidor de l’evangelització”. Ha destacat la funció pastoral del santuari que ha dit ser “d’especial transcendència” en l’àmbit de les diòcesis de Catalunya.

Pregó de Setmana Santa del bisbe Sergi Gordo: “Mostrem Aquell en qui creiem”

(CR) Edith Stein, Sant Joan de la Creu, la pau a Europa, el camí sinodal, la processó del Silenci, el testimoni del cardenal de Rabat... són alguns elements que recull el pregó de Setmana Santa que va fer el bisbe auxiliar Sergi Gordo a Badalona. L’acte es va fer al Círcol Catòlic organitzat per l’arxiprestat de Badalona.

Barcelona reuneix més de 200 dinamitzadors del Sínode

(Arquebisbat de Barcelona) Aquest dissabte s'han reunit a l'edifici del Seminari Conciliar de Barcelona més de 200 dinamitzadors del Sínode 2023 per treballar sobre el paper i el treball de la seva figura a la diòcesi de Barcelona.

La parròquia del Carme de Barcelona celebra el final de la restauració del presbiteri

(Parròquia del Carme) 'Un valor per redescobrir'. Aquest és el títol de la taula rodona que organitza la parròquia de la Mare de Déu del Carme per celebrar la darrera restauració feta a l'església. L'acte serà aquest 23 de novembre a les 19:00 h de la tarda a la mateixa parròquia.  Aquesta darrera restauració s'ha centrat en els elements artístics del presbiteri: l'esgrafiat, el retaule i la imatge de la Mare de Déu. 

“L'Acció Catòlica Obrera ha de ser un autèntic moviment evangelitzador”

(Acció Catòlica Obrera) La parròquia de Sant Pacià de Barcelona ha acollit la 68a Jornada General que el moviment Acció Catòlica Obrera (ACO) ha celebrat aquest dimarts 12 d’octubre al matí. El lema d’aquest nou curs és ‘Sembrem grans de mostassa avui’ que també ha estat el títol de la ponència inaugural a càrrec del sociòleg Quim Cervera. L’acte també s’ha pogut seguir en format telemàtic.

L’Acció Catòlica General de Barcelona, amb la cultura de l’encontre

(ACG) ‘Trobar-se i trobar l’altre’ ha estat el lema de la Trobada General de l’ACG que s’ha celebrat aquest diumenge a la parròquia de Sant Pacià de Barcelona. Hi han participat persones provinents de parròquies de Santa Coloma, Poble-Sec, Sant Pau del Camp, Santa Maria del Mar, Sant Pacià, els Dolors, Sant Mateu, Sant Andreu i Crist Rei.

Veure la fe