Vés al contingut

notícies relacionades

Bon any 2018 des de la campanya #TrencantFronteres

(Laura Mor –CR) Quines barreres internes ens impedeixen apropar-nos als altres? I quan es tracta de persones migrants? Sabem crear ponts i buscar espais per al bon veinatge? Això és el que fan cada dia la Fundació Migra Studium dels jesuïtes i SICAR cat de les adoratrius. El proper dissabte 27 de gener el cantautor Esteban Faro oferirà un concert solidari en benefici d'aquestes dues entitats a la sala Luz de Gas. Culminarà així la campanya #TrencantFronteres.

Les adoratrius, davant les xarxes d’explotació: “El mal no té l’última paraula”

(Laura Mor –CR) Mendicitat, prostitució, tràfic d’òrgans o matrimonis servils. Són situacions reals d’esclavatge que no tenen gaire visibilitat a casa nostra. Existeixen, però no se’n parla. El món civil ha generat mecanismes de detecció i d’acompanyament de les víctimes d’aquests entramats. Però dins l’Església, hi ha molta feina a fer.

Sant Joan de Déu crea la T-Il·lusió, un bitllet per conscienciar sobre la vulnerabilitat

(Sant Joan de Déu) “Tornar a tenir claus del meu pis, de la meva vida”, “No oblidar el nom del meu net”, “Curar-me i poder tornar a jugar a handbol” i “Que no em mirin malament”, són les il·lusions del José Antonio, la Mercedes, el Jaime i el Marc, persones ateses a Sant Joan de Déu, i que aquest dijous circularan pel metro de Barcelona.

Òrrius a Càritas: “Som un poble petit, però ajudarem en tot allò que estigui a les nostres mans”

(Càritas Barcelona) Són paraules de mossèn Jaume Castellví, rector de la Parròquia d’Òrrius, al Maresme, durant la visita de Càritas Diocesana de Barcelona a aquest municipi de no més de 700 habitants: “Som un poble petit, però ajudarem en tot allò que estigui a les nostres mans”. Disponibilitat que arriba en resposta a l'acció sensibilitzadora de Càritas.

Els alumnes del Claver de Lleida seran refugiats per un dia

(Laura Mor –CR) Festa de final de curs atípica. Divendres i dissabte els alumnes de secundària del Col·legi Claver - Raimat es posaran a la pell d'una família de refugiats. La proposta lúdica de l'AMPA de l'escola, que cada any organitza un 'Geocatxing-ESO', tindrà aquesta vegada una intenció social amb traces espirituals.

Mans Unides llança "24 hores que mouen el món"

(CR) Mallorca, Barcelona i Tarragona són les ciutats catalanes que se sumen a la campanya "24 hores que mouen el món" de Mans Unides. La iniciativa vol promoure la reflexió sobre el canvi social en els països més empobrits i demana la complicitat ciutadana per al proper 21 de novembre.

recull de notícies

Veure la fe