Vés al contingut

notícies relacionades

El Vaticà demana una formació integral i més rigor en l'admissió de seminaristes

(Jordi Llisterri-CR) "Els capellans han de tenir una sòlida formació i una maduració interior que no pot limitar-se a mostrar una simple aparença d'hàbits virtuosos". Aquesta és una de les afirmacions del nou document de la Congregació per al Clergat que regula i orienta la formació que han d'oferir els seminaris de tota l'Església catòlica.

Dia del Seminari, seminaristes cridats a oferir misericòrdia

(CR) Com cada any al voltant del dia de Sant Josep se celebra el dia del Seminari. Aquest any s'ha convocat amb el lema "Enviats a reconciliar”, fent referència a l'Any de la Misericòrdia convocat pel papa Francesc. La celebració d'aquest cap de setmana és el motiu per promoure diverses activitats per donar a conèixer els centres de formació dels futurs capellans diocesans.

El Patriarca Llatí de Jerusalem rep els seminaristes catalans

(CR) En el pelegrinatge que han fet aquesta darrera setmana a Terra Santa, els seminaristes catalans han estat rebuts en audiència per Sa Beatitud el Patriarca Llatí de Jerusalem, Fouad Twal. En la visita que es va fer dilluns, el Patriarca els va explicar la greu situació que viuen els cristians en aquesta zona. Sota la seva jurisdicció estan els cristians catòlics d'Israel, de Palestina, de Jordània i de Xipre.

Mor un seminarista de Barcelona en accident de moto

(CR) Marcos Pou, seminarista d'Introductori al seminari de Barcelona, va morir dissabte a la nit en accident de moto al centre de la ciutat. Marcos Pou, de 23 anys, havia estat fins ara el responsable de la secció d'universitaris del moviment Comunió i alliberament, i havia assistit com a tal a moltes reunions a la delegació de joventut. Just feia una setmana havia fet el pas d'entrar al Seminari i seguir la crida al sacerdoci.

Veure la fe