Vés al contingut

notícies relacionades

Les persones amb audífons podran seguir millor els oficis de Montserrat

(Basílica de Montserrat) La Basílica de Santa Maria de Montserrat disposa d’un sistema d’anelles magnètiques, que elimina els sorolls de fons i esclareix el so del seu interior, per tal de facilitar l’accés al culte a les persones sordes que disposen d’implants coclears o audífons.

Les adoratrius atenen 189 víctimes del tràfic de persones en un any

(Adoratrius) Gairebé a punt de complir 15 anys, el programa SICAR cat d’adoratrius es consolida com a referent en atenció integral a dones víctimes del tràfic d’éssers humans a Catalunya, i vol seguir impulsant accions de sensibilització i incidència, per transformar les xarxes d’explotació en xarxes de solidaritat. Al llarg del 2015 les adoratrius han atès a SICAR cat 189 persones, de les quals 117 són nous casos mentre que les 72 restants corresponen a situacions en seguiment.

​Spotifaith list 2: Deu cançons per Dilluns de Pasqua

(Eloi Aran –CR) La joia, la felicitat, l'eternitat, la vida plena, o el seguiment a Jesús són alguns dels temes que recull aquesta nova llista ‘Spotifaith’. Una proposta per Diumenge i Dilluns de Pasqua amb diferents autors i estils musicals, que se suma als anteriors reculls de cançons que CatalunyaReligió.cat ha seleccionat amb motiu de Setmana Santa.

Un manifest subratlla la fidelitat de Maria Magdalena a Jesús

(Dones en l'Església) El dimarts de la setmana entrant, 22 de juliol, se celebra la festa de Maria Magdalena. Patrona del Col·lectiu de Dones en l’Església, per la paritat, aquesta entitat ha explicat què significa per a elles la seva figura amb un manifest. Podeu llegir el text que han publicat a continuació:

El secretari de la Congregació per a la Vida Consagrada a Barcelona

(Glòria Barrete –CR) Amb els ulls i el cor posats en la celebració de l'any de la Vida Consagrada el proper any 2015 i la commemoració dels 50 anys de la Perfectae Caritatis, el document conciliar sobre la vida religiosa, la URC organitza el proper 2 i 3 de maig una trobada que comptarà amb la presència de fra José Rodríguez Carballo, arquebisbe i secretari de la CIVCSVA, Congregació per als Instituts de Vida Consagrada i Societ

panoràmica

Veure la fe