Vés al contingut

notícies relacionades

El futur de les pensions i la “revolució” educativa, a la revista 'Salillum' de l’ACO

(ACO) “El poder popular és l’única força, i en necessitarem molta, capaç de canviar això”. La catedràtica emèrita d’Economia, Miren Etxezarreta, parla de com veu el futur del treball, de les noves economies, de fiscalitat, del poder popular... a l’entrevista que protagonitza a la darrera revista Salillum de l’Acció Catòlica Obrera. En aquest número també s’ha abordat en profunditat l’educació, en un moment de canvis profunds a l’escola.

"Beneeixo els immigrats que creuen la frontera i és com donar l'extremunció"

(Jordi Llisterri –CR) El franciscà Santiago Agrelo és el bisbe de les fronteres. Com a arquebisbe de Tànger coneix què representa la frontera entre el nord i el sud de les costes mediterrànies. No parla d'oïdes. I aquest dilluns ho explicava en l'acte inauguració de curs del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia. L'Església dels jesuïtes del carrer Casp de Barcelona es va omplir per escoltar-lo.

Mig miler de religiosos per festejar l'Any de la Vida Consagrada amb realisme i esperança

(Jordi Llisterri -CR) Alegria, esperança, missió, fraternitat, pregària, perifèria i profetisme. Són set aspectes a celebrar de la vida consagrada i que van posar com a testimoni personal set religiosos i religioses en l'acte central de celebració de l'Any de la Vida Consagrada a Catalunya. Aquest dissabte a la Salle Bonanova de Barcelona es van aplegar més de mig miler de religioses i religiosos convocats per la Unió de Religiosos de Catalunya (URC).

“Hem fet servir els immigrants com a productes d’usar i tirar”

(Bisbat de Girona) L'arquebisbe de Tànger Santiago Agrelo s'ha mostrat molt crític per l'actuació de la societat amb els immigrants. Ho ha fet en la ponència 'Claus sobre la situació actual a la llum de l'exhortació Evangelii Gaudium', que va pronunciar divendres en el decurs de les Jornades de Trobada i Formació de Càritas Catalunya, celebrades a Girona.

recull de notícies

Veure la fe