Vés al contingut

notícies relacionades

El futur de les pensions i la “revolució” educativa, a la revista 'Salillum' de l’ACO

(ACO) “El poder popular és l’única força, i en necessitarem molta, capaç de canviar això”. La catedràtica emèrita d’Economia, Miren Etxezarreta, parla de com veu el futur del treball, de les noves economies, de fiscalitat, del poder popular... a l’entrevista que protagonitza a la darrera revista Salillum de l’Acció Catòlica Obrera. En aquest número també s’ha abordat en profunditat l’educació, en un moment de canvis profunds a l’escola.

"Beneeixo els immigrats que creuen la frontera i és com donar l'extremunció"

(Jordi Llisterri –CR) El franciscà Santiago Agrelo és el bisbe de les fronteres. Com a arquebisbe de Tànger coneix què representa la frontera entre el nord i el sud de les costes mediterrànies. No parla d'oïdes. I aquest dilluns ho explicava en l'acte inauguració de curs del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia. L'Església dels jesuïtes del carrer Casp de Barcelona es va omplir per escoltar-lo.

Mig miler de religiosos per festejar l'Any de la Vida Consagrada amb realisme i esperança

(Jordi Llisterri -CR) Alegria, esperança, missió, fraternitat, pregària, perifèria i profetisme. Són set aspectes a celebrar de la vida consagrada i que van posar com a testimoni personal set religiosos i religioses en l'acte central de celebració de l'Any de la Vida Consagrada a Catalunya. Aquest dissabte a la Salle Bonanova de Barcelona es van aplegar més de mig miler de religioses i religiosos convocats per la Unió de Religiosos de Catalunya (URC).

recull de notícies

Veure la fe