Vés al contingut

notícies relacionades

Ok20240507_200348

Homenatge a Francesc Torralba: “No m’he avergonyit mai de la font d’inspiració cristiana”

JORDI LLISTERRI –CR | Se n'hauria d’haver parlat més del fet que un filòsof català, Francesc Torralba, hagi rebut el premi Premi Ratzinger 2023. Un reconeixement de la Santa Seu a l’obra de pensadors internacionals. Per destacar aquesta menció, la Facultat de Filosofia de La Salle Campus Barcelona va organitzar aquest dimarts una taula rodona d’homenatge a Francesc Torralba, professor de la Universitat Ramon Llull.

puig-vila-sixena

El TSJC rep la causa contra Puig i Vila per les obres reclamades per l'Ajuntament de Sixena

ACN | El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha rebut, d'acord amb la resolució de la Sala II del Tribunal Suprem, la causa oberta per un suposat delicte de desobediència contra els exconsellers de Cultura Lluis Puig i Santi Vila pel que fa a la denúncia de l'Ajuntament de Vilanova de Sixena per l'entrega de les obres d'art que es trobaven en el Museu de Lleida.

Una empenta a la Girona Episcopal

(Bisbat de Girona) El conseller de Cultura, Santi Vila, i el bisbe de Girona, Francesc Pardo, van signar aquest divendres un acord per a la promoció i la difusió conjunta dels elements monumentals de la Girona episcopal: la Catedral de Girona, la Basílica de Sant Feliu i el Museu d'Art de Girona, que ocupa l'antic Palau Episcopal.

Santi Vila: "Laudato Si' obre el camí a una nova ètica ecològica"

(Jordi Llisterri –CR) No només es tracta d'un pensament ecològic, sinó d'una nova ètica i una nova espiritualitat que trenca els postulats basats únicament en la ciència empírica i que vincula el progrés econòmic amb el progrés social. Aquest és el fons de la Laudato Si' en què han coincidit els ponents de la taula rodona sobre la nova encíclica del papa Francesc que s'ha fet aquest dimarts al vespre a la Fundació Joan Maragall.

Veure la fe

podcasts