Vés al contingut

notícies relacionades

El conseller Vila reivindica el "dubte" davant l'integrisme

(Jordi Llisterri-CR) El conseller Santi Vila ja és doctor en Humanitats. Aquest dilluns al migdia ha defensat la tesi doctoral "Félix Sardà i Salvany, 'Influencer' integrista, en temps del sexenni i la restauració".

Tres coses que el conseller de Cultura va aprendre a La Salle

(Jordi Llisterri –CR) "Per justificar el meu compromís polític és imprescindible vincular-ho al meu pas per La Salle". Ho confessava aquest cap de setmana en el conseller Santi Vila en l'Àgora 2016, la trobada anual d'associats i de germans lasal·lians de Catalunya que es va fer l'institut de La Salle Congrés.

Una empenta a la Girona Episcopal

(Bisbat de Girona) El conseller de Cultura, Santi Vila, i el bisbe de Girona, Francesc Pardo, van signar aquest divendres un acord per a la promoció i la difusió conjunta dels elements monumentals de la Girona episcopal: la Catedral de Girona, la Basílica de Sant Feliu i el Museu d'Art de Girona, que ocupa l'antic Palau Episcopal.

Santi Vila: "Laudato Si' obre el camí a una nova ètica ecològica"

(Jordi Llisterri –CR) No només es tracta d'un pensament ecològic, sinó d'una nova ètica i una nova espiritualitat que trenca els postulats basats únicament en la ciència empírica i que vincula el progrés econòmic amb el progrés social. Aquest és el fons de la Laudato Si' en què han coincidit els ponents de la taula rodona sobre la nova encíclica del papa Francesc que s'ha fet aquest dimarts al vespre a la Fundació Joan Maragall.

La Fundació Joan Maragall, més ecològica

(CR) Dimarts vinent la Fundació Joan Maragall inicia un cicle per examinar l’abast de la Laudato Si’, l’encíclica ecològica del papa Francesc. El primer acte serà una taula rodona en la que hi participarà el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. En el debat també hi participaran Josep M.

Nou fons d’habitatges per a famílies en risc d’exclusió

(Justícia i Pau) Nou acord per constituir un Fons d’habitatges que s’adjudicaran en règim de lloguer destinat a polítiques socials. L'han subscrit 10 entitats que treballen en l’àmbit de l’habitatge social, entre les quals Justícia i Pau, juntament amb altres entitats municipalistes i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Veure la fe

podcasts