Vés al contingut

notícies relacionades

llei-caritas-2022

“La llei contra el sensellarisme és una oportunitat i esperem que s'aprovi el 2023”

CÀRITAS BARCELONA | "El sensellarisme crònic està orfe d'una regulació legal que se n'ocupi i les mesures administratives només tenen efectes pal·liatius". L'impulsor del text de la llei contra el sensellarisme Antoni Milian ha estat contundent per referir-se a la necessitat de garantir un espai residencial i un sostre digne per les persones que viuen involuntàriament al carrer. En aquest sentit, en l'acte que ha tingut lloc aquest dilluns al matí a la Casa de Convalescència de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha assegurat que "la proposició de llei és una oportunitat i esperem que el Parlament de Catalunya culmini amb l'aprovació de la llei durant l'any 2023". 

Andrea Riccardi: “Francesc ha encarnat la represa del somni conciliar”

(Jordi Llisterri –CR) “L’Església no vol salvar individualment l’home, sinó que vol constituir un poble”. Segons l’historiador italià Andrea Riccardi aquesta ha de ser la resposta de l’Església davant la globalització. Una resposta que es troba en el Concili Vaticà II quan defineix “l’Església com a poble i comunitat”. Un missatge que ha rellançat el papa Francesc: “la paraula poble ha tornat al nostre llenguatge”.

Vetlla de pregària ecumènica per obrir la Setmana Santa

(CR) En el context de Setmana Santa la Comunitat de Sant’Egidio proposa cada any una pregària pels testimonis de la fe del nostre temps. És una convocatòria ecumènica que es fa a Roma i a diverses ciutats del món.

Veure la fe