Vés al contingut

notícies relacionades

L'Espai Caixa Francesc d'Assís, un nou "noviciat" al convent de Sor Lucía Caram

(Jordi Llisterri-CR) L'edifici que era un noviciat per a les dominiques ja és un "noviciat" per a les famílies vulnerables. Aquest dissabte al vespre es van beneir els nous locals de l'Espai Caixa Francesc d'Assís a Manresa, una de les concrecions del projecte #invulnerables que lidera Sor Lucía Caram i que s'inclou en el programa CaixaProinfància.

Memòria a la pintura religiosa de Montserrat Gudiol

(CR) Silenci, profunditat, misteri, quietud, abandó i també confiança. És el fons espiritual de sants amb gran tradició al nostre país i que la pintora Montserrat Gudiol va saber transmetre en les seves composicions elegants i delicades. Sant Joan de Déu ha recuperat una entrevista a Gudiol on explica el procés creatiu del quadre pintat amb motiu del cinquè centenari del fundador de l'orde.

La trobada fraterna dels caputxins recorda el camí espiritual de Francesc i Clara

(Caputxins) El consell de laics dels caputxins ha centrat enguany la trobada fraterna al voltant de sant Francesc i santa Clara amb motiu de la reedició del escrits d’ambdós sants. Aquest dissabte els locals de Pompeia Grups van acollir persones vingudes d’arreu, que van treballar aquest eix espiritual, a més a més de poder contemplar les pintures de Nati Crespo exposades als plafons del vestíbul.

Veure la fe