Vés al contingut

notícies relacionades

Una crida a la misericòrdia en la festa de Sant Pere Claver a Verdú

(Jesuïtes) El bisbe de Vic i administrador apostòlic de la diòcesi de Solsona, Romà Casanova va presidir dijous al matí la tradicional eucaristia amb motiu de la festivitat de Sant Pere Claver a la parròquia de Santa Maria de Verdú, poble natal d’aquest sant, patró dels jesuïtes de Catalunya, que al segle XVII es va embarcar cap a Amèrica on va dedicar la seva vida als esclaus africans.

Celebracions de Sant Pere Claver a Verdú i Barcelona

(Jesuïtes) Aquest dilluns 9 de setembre, la Companyia de Jesús a Catalunya va celebrar la festivitat del seu sant patró, Pere Claver, jesuïta nascut al poble de Verdú que el segle XVII es va embarcar cap a Amèrica on va dedicar la seva vida als esclaus africans.

Francesc recordarà el sant jesuïta català Pere Claver a Colòmbia

(Jesuïtes) Aquest dissabte, 9 de setembre, els Jesuïtes de Catalunya i totes les persones i institucions de la Companyia de Jesús celebren la diada de Sant Pere Claver, el sant jesuïta català que fou missioner i defensor dels esclaus negres a l'Amèrica del segle XVII. Va ser a Colòmbia on Pere Claver va rebre l'ordenació com a sacerdot i allà va dedicar la seva vida a la defensa dels esclaus negres.

“L'esplai Chanut encarna el que hauria de ser una comunitat cristiana”

LAURA MOR –CR, VILADRAU/BADALONA | “Som com som perquè hem estat al Chanut”. Judit Vilaclara, responsable de l'esplai Lluís M. Chanut, té clar que el pas pel centre ha marcat totes les generacions de voluntaris que s'hi han implicat. Enguany celebren 35 anys de la peculiar trajectòria d'aquest esplai, predisposat a la itinerància des d'una clara opció per als col·lectius més desafavorits.

Veure la fe