Vés al contingut

notícies relacionades

Els bisbes parlen de sant Pere i sant Pau

(GIEC) Els bisbes de Catalunya centren els seus escrits dominicals a parlar de la solemnitat dels sants apòstols Pere i Pau, així com de la Llei Orgànica de regulació de l’eutanàsia i de l’Assemblea Diocesana de Lleida.

Noves escultures de Lau Feliu a Sant Martí de Provençals

(Laura Mor –CR) Els laterals de la portalada de la parròquia de Sant Martí de Provençals de Barcelona ja compten amb dues noves escultures. Es tracta d’un sant Pau i de sant Pere en pedra, obra de l’artista Lau Feliu Maspons. Les dues figures s’integren en un espai on antigament hi havia hagut dues escultures dels mateixos sants.

"Volem recobrar el discurs científic sobre Pau i Tecla"

(Arquebisbat de Tarragona) Coincidint amb la solemnitat dels sants Fructuós, Auguri i Eulogi, dijous va tenir lloc la presentació dels llibres dels Congressos de Tecla i de Sant Pau, Santa celebrats els anys 2011 i 2013 respectivament, a la capella del Santíssim de la Catedral de Tarragona.

"Per aconseguir l'experiència mística és indispensable fomentar el silenci i la pregària"

(Glòria Barrete –CR) "Allà era ell. Jo no el veia, jo no l'escoltava, jo no el tocava. Però ell hi era. (...) I no dubtava que era Ell, ja que el notava, encara que sense sensacions. Com pot ser això possible? No ho sé; va durar una estona que no es podia mesurar, i va acabar, per no tornar-se a repetir; el necessari, i res més", escriu el filòsof Manuel García Morente, home allunyat de l'Església i un ateu decidit.

panoràmica

Veure la fe